Kao da nas gleda odozgo: Mihin brat se slomio, sinovi čvrsto drže tatin dres, a oglasila se i Arijana FOTO

Kao da nas gleda odozgo: Mihin brat se slomio, sinovi čvrsto drže tatin dres, a oglasila se i Arijana FOTO

Autor: | 04/02/2023

0

Dražen Mihajlović, brat legendarnog Siniše Mihajlovića zajedno sa Mihinom sinovima Nikolasom i Dušanom prisustvovao je oproštajnoj utakmici na Marakani. 

Sve je počelo tako što je velika grupa dece napravila predstavu na centru terena, sve u znaku broja osam, koji je nosio Siniša dok je sa Zvezdom pokorio Evropu i svet.

Sa razglasa su se čule čuvene reči komentatora Milojka Pantića sa čuvenog duela Zvezde i Bajerna kada je Mihajlović trasirao put ka finalu u Bariju kod oba gola, da bi na kraju predstave deca napravila dirljiv gest tako što su istakla mušemu sa likom Siniše Mihajlovića u Zvezdinom dresu. I čuvenoj fotografiji kada slavi gol Bajernu.

Pročitajte: Arijana Mihajlović nije došla u Beograd sa sinovima na oproštajnu utakmicu - Sinišin brat posle svega otkrio istinu - Razlog je...

instagram / crvcrvenazvezdafk

 

- Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore - emotivno je reagovao Dražen Mihajlović.

Takođe, oglasila se i supruga slavnog fudbalera Arijana koja je samo jednom rečenicom izrazila svoje duboke emocije i oduševljenje: "Hvala", napisala je ona ispod fotografije na kojoj se vidi stadion Marakana.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još