Sin ih je usrećio! Aleka i Peđa Stojaković podelili prelepe vesti, veliko slavlje u porodičnom domu

Sin ih je usrećio! Aleka i Peđa Stojaković podelili prelepe vesti, veliko slavlje u porodičnom domu

Autor: | 25/01/2023

0

Sin Peđe Stojakovića usrećio roditelje

Iz doma Peđe Stojakovića upravo su stigle lepe vesti. Nekadašnji košarakaš i njegova supruga Aleka ne kriju koliko su ponosni na sina Andreja koji je krenuo sportskim koracima slavnog oca. Zanosna grčka manekenka pohvalila se na Instagramu i otkrila o čemu je reč.

Pročitajte: Heklani stolnjak i srce puno uspomena - Peđa Stojaković u tajnosti stigao u Srbiju, prizor će vas oduševiti FOTO

Instagram

 
 

Andrej Stojaković jedan je od dvadeset četvoro mladih košarkaša koji će 28. marta u “Tojota centru” u Hjustonu učestvovati na prestižnom turniru McDonald's All-Amrerican.

Pročitajte: Tatina kopija - Ovo je ćerka mezimica Peđe Stojakovića, Milin potez raznežio je slavnog košarkaša FOTO

Instagram

 

Sin Peđe Stojakovića, koji je pre početka pandemije bio visok samo 180 cm, a košarku igrao bez velikih ambicija, za nešto više od godinu dana izrastao je u mladića visokog 198 santimetara, s rasponom ruku većim od dva metra. No, to nisu njegovi glavni aduti, već odličan šut sa raznih pozicija i vladanje drugim elementima igre. Videvši to, za njega su počeli da se interesuju koledži koji imaju vrhunske košarkaške ekipe, a kada su ga novinari pitali koji mu je savet dao otac, Andrej je odgovorio:

- Samo da dobro razmislim o svemu, da ne srljam. Od njega sam, inače, mnogo više naučio van terena, nego na njemu. Mnoge moje odluke su i donete zahvaljujući tati kao uzoru, jer me je njegova radna etika oduvek inspirisala.

Pročitajte: Tatin lepotan - Sin Peđe Stojakovića je PRESLIKAN otac i preti da bude najveća košarkaška zvezda FOTO

Instagram

 

Koliko god bio uspešan, sigurno je da će Andreja košarkaški stručnjaci dugo porediti s ocem, koji je ostao zapamćen kao jedan od najuspešnijih šutera NBA lige. S Dalasom je osvojio NBA titulu, tri puta je igrao Ol-star utakmicu, dva puta je pobedio na takmičenju u šutiranju „trojki“, a i dalje važi za jednog od najboljih igrača iz Evrope koji su igrali u NBA.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti