Veliko slavlje u domu Peđe Stojakovića: Sin Andrej je tatin najveći ponos! (foto)

Veliko slavlje u domu Peđe Stojakovića: Sin Andrej je tatin najveći ponos! (foto)

Autor: | 18/08/2022

0

Sin Peđe Stojakovića napunio je 18. godina

Dobro je poznato da je sin proslavljenog košarkaša Predraga Stojakovića, Andrej krenuo tatinim stopama, pa se oko mladog talenta otimaju neki od najpoznatijih američkih koledža, a Peđa i njegova supruga Aleka Kamila ne kriju koliko su ponosni na sina. Iako je tek na početku karijere, blistavi trenuci na terenu bili su povod za slavlje, a sada zbog naslednika imaju još jedan.

Pročitajte: Amerika priča o sinu Peđe Stojakovića - Od tate sam mnogo više naučio van terena, nego na njemu

Profimedia

 

Naime, mladi Andrej napunio je 18. godina, a ponosni tata je tim povodom objavio Andrejevu fotografiju na svom “Instagram” nalogu napisavši kratko: “Srećan 18. rođendan!!!”.U opisu je između ostalog stajalo “život je lep” i “tatin ponos”, a pri pogledu na fotografiju nismo mogli da ne primetimo da je osim talenta od tate, lepotu nasledio na mamu koja je svojevremeno važila za jednu od najfatalnijih manekenki.

Pročitajte: Tatin lepotan - Sin Peđe Stojakovića je PRESLIKAN otac i preti da bude najveća košarkaška zvezda (FOTO)

Sa samo 18. godina mlada nada ima visinu od 201 centimetar, a bez obzira na mladost primetno je da Andrej ima mnogo samopouzdanja i velike ambicije.

- Svaki put kada igram moram da pokažem da mogu mnogo više. Dokazaću da mogu da uspem i da budem Andrej, a ne Peđin sin, izjavio je jednom prilikom mlađi Stojaković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin