Ovaj veliki pisac je otac Milice Milše, a ko je otac njenog sina? Reći ću vam samo...

Ovaj veliki pisac je otac Milice Milše, a ko je otac njenog sina? Reći ću vam samo...

Autor: | 15/01/2023

0

Otac Milice Milše bio je čuveni srpski pisac

Milica Milša na Instagramu je posvetila dirljive reči pokojnom ocu, čuvenom srpskom piscu i scenaristi Antoniju Isakoviću, koji nas je napustio 13. janura 2022 godine.

“Tata... 21. godina je prošla... a ti si sve više tu, moj si uzor i ponos, sve što radim u životu radim onako kako bi i ti radio, tvojom stazom pravde, poštenja i dobrote idem srećna što sam duša tvoje duše. Kao i na ovoj slici gde me čvrsto i sigurno držiš u naručju sigurna sam da nas sve grliš tvojim zagrljajem i bdiš i dalje nad nama. Ljubav je neprolazna, takvom ljubavlju te i volim”.

Pročitajte: Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime - Ovako se poznata glumica zaista zove

https://www.instagram.com/p/CnXG-6oMgWG/

Pokojnom tastu dirljive reči uputio je i Miličin suprug Žarko Jokanović.

“Dvadesetjedna godina od odlaska velikog Antonija Isakovića... Miličinog tate, Antonijevog deke i mog tasta... Pisca, akademika i nadasve velikog čoveka i humaniste... Kroz život idemo njegovim stazama čestitosti i ljudskosti, sa njegovom dobrotom i mudrošću, kao našim najdragocenijim putokazom... Beskrajno zahvalni što ste zauvek deo naših života, beskrajno ponosni, s ljubavlju neprolaznom...”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Miličin sin Antonije dobio je ima po dedi, ali lepa glumica nikada nije otkrila ko je otac dečaka koga je rodila ne četvrtoj godini fakulteta. Prvih šest godina sina je podizala sama, uz nesebičnu pomoć roditelja, trudeći se da ne zapostavi studije, a kasnije i karijeru.

Pročitajte: Poruka koja slama srca, Milica Milša - Tata, volim te beskrajno

Instagram

 

‒ Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca ‒ otkrila je Milica jednom prilikom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti