Heklani stolnjak i srce puno uspomena: Peđa Stojaković u tajnosti stigao u Srbiju, prizor će vas oduševiti (foto)

Heklani stolnjak i srce puno uspomena: Peđa Stojaković u tajnosti stigao u Srbiju, prizor će vas oduševiti (foto)

Autor: | 27/05/2022

0

Peđa Stojaković stigao u Srbiju

Iako je u karijeri ovojio sve što se u košarci može osvojiti i zaradio „brdo“ novca, Predrag Stojaković nastoji da živi kao sav normalan svet.

Grčka lepotica Aleka Kamila zarobila mu je srce davnih dana, a otkako se 2006. godine oženio, a zatim i dobio troje dece, Milu, Andreja i Maksima, nekadašnji košarkaški as uživa u mirnom porodičnom okruženju.

Pročitajte: Amerika priča o sinu Peđe Stojakovića - Od tate sam mnogo više naučio van terena, nego na njemu

Instagram printscreen

 

U Srbiju dolazi kad god je u prilici i, mada nije previše aktivan na društvenim mrežama, ovih dana pohvalio se da je kod kuće.

Uz haštag „pazi na stolnjak“, našalio se na temu heklanog miljea na stolu, na koji mu verovatno majka i danas, kada je odrastao, skreće pažnju da pripazi. Što se Peđe tiče, njemu je za opuštanje dovoljna kubanska cigara pored otvorenog prozora, u kombinaciji sa svežim vazduhom.

Pročitajte: Kada se Peđa Stojaković oženio, žene širom sveta su plakale - Evo kako danas izgleda fatalna Aleka Kamila (foto)

‒ Kad imaš ćaleta, bivšeg policajca, kao što ga ja imam, i kad pendrek „radi“ kad god poletiš, bez problema ostaneš normalan ‒ izjavio je jednom prilikom Peđa Stojaković o svom odrastanju uz oca Miodraga i majku Branku.

‒ Otac je vodio računa o meni, pregovarao oko mojih ugovora. Bitno je da u teškim trenucima imaš podršku porodice, da te pošalje na pravi put i usmeri ka pravim ljudima. Onda je sve lakše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još