Duško je išao za mnom po kući i govorio mi da se ubijem: Karleuša na 8. mart progovorila o bračnom paklu

Duško je išao za mnom po kući i govorio mi da se ubijem: Karleuša na 8. mart progovorila o bračnom paklu

Autor: | 08/03/2024

0

Jelena Karleuša o intimnim snimcima iz 2019. godine

Autonomni ženski centar, simbolično na Međunarodni dan žena, pokrenuo je važnu kampanju u borbi protiv zloupotrebe i neovlašćenog deljenja intimnih fotografija i snimaka, a čini se da se najćešće žene ucenjuju takvim sadržajem i izlažu javnom ruglu.

Pod sloganom „Zakuni se u zakon”, kampanja nosi snažnu poruku i direktno poziva na potpisivanje peticije u cilju da se donese zakon kojim će se neovlašćeno deljenje intimnih sadržaja kvalifikovati kao krivično delo.

Inicijativi se pridružila i Jelena Karleuša koja je na svojoj koži osetila upravo jedno takvo iskustvo.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

„Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke po*nografije.

Tada je nečovek pokušao da mi, kukavički i bedno, oduzme život, čast, porodicu, ponos, budućnost, tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog video-poziva bez mog znanja, a zatim me tim slikama ucenjivao”, otkrila je Jelena.

Potom se osvrnula na pretnje koje je dobijala pošto su slike masovno počele da kruže po medijima.

„Posle ucena došle su i pretnje koje je i obistinio, tako što je prvo mojim neprijateljima, a onda i svim medijima poslao te skrinšotove. Da zlo koje se sručilo na mene ne dolazi samo, bilo je i to što mi je ubrzo umrla majka, a medijski linč i moje gole slike bile su poslednje što je videla.”

M.M./ATAImages

 

„Decu sam morala da ispišem iz škole, muž je išao za mnom po kući i zahtevao da se ubijem. Iskreno, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala.

Moj život i moje sve je bilo uništeno i to samo zato što je jedan bednik odlučio da se sveti. Smogla sam snage, sabrala sam se i rekla i mužu, i medijima, i kompletnoj javnosti da se nose!”

Pročitajte: Tajna čuvana 15 godina - Jelena Karleuša otkrila veliku istinu o venčanju sa Duškom, ništa nije kao što izgleda

Karleuša se potom osvrnula na kampanju kojoj se pridružila.

„Smogla sam snage da sebi spasim život i dignem glavu, najviše zbog moje dece. Da je postojao jasan zakon, da je klošar i bednik za primer svima otišao u zatvor, i meni i mnogim ljudima (mahom ženama) život ne bi bio upropašten.”

M.M./ATAImages

 
 

„Zbog svega ovoga, zbog pravde, zbog svih žrtava zlih i izopačenih ljudi, podržavam ovu peticiju i pozivam vas da mi se pridružite.

Ja se nisam ubila, mnogi su na sebe digli ruku, a sutra nova žrtva možete biti VI! Stanimo neljudima na put i pozovimo državu da bude uz sve nas”, zaključila je Jelena Karleuša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mogudanecu (@mogudanecu)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti