Bez dlake na jeziku: Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se pomirio sa Jelenom Karleušom

Bez dlake na jeziku: Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se pomirio sa Jelenom Karleušom

Autor: | 17/08/2022

0

Advokat Duška Tošića demantuje pomirenje sa Jelenom Karleušom

Od kako su Jelena Karleuša i Duško Tošić objavili da su okončali brak, mediji ne prestaju da spekulišu o razlozima razvoda, a šuškalo se i pomirenju. Tim povodom ekipa “Kurira” odlučila je da stavi tačku na nagađanja, te je kontaktirala Duškovog advokata Nikolu Premovića.

Adokat je poručio da fudbaler negira navode da je ponovo sa pevačiom i da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u toku.

Pročitajte: Sa dve reči svima zapušila usta - Jelena Karleuša konačno otkrila istinu o bračnom statusu

Foto: Edi Adlan

 

- Duško i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će uskoro doći do mirnog sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite - poručio je Premović.

Pročitajte: Skupoceni sat, naočare i burma - Prvi put posle vesti o razvodu oglasio se Duško Tošić (foto)

Ana Paunković

 

Podsetimo, mediji su preneli da su Jelena i Duško ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a da je za sve to kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situaciju da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti