Najslađe je kada se mirimo: Novak progovorio o odnosu sa Jelenom, ovo je bio najemotivniji trenutak u njegovom životu

Najslađe je kada se mirimo: Novak progovorio o odnosu sa Jelenom, ovo je bio najemotivniji trenutak u njegovom životu

Autor: | 04/01/2023

0

Novak Đoković je uvek u centru pažnje javnosti, a njegovu publiku pored razultata u sportskoj karijeri zanima i privatni život čuvenog tenisera. Nole je u srećnnom braku sa Jelenom Đoković od 2014. godine, sa kojom ima dvoje dece, Stefana i Taru, a ovog puta je iskreno govorio o odnosu sa suprugom, koja ga u teškim trenucima najbolje razume.

Pročitajte: Zašto si oženio ženu koju ne želiš, ti si je izabrao, ućuti! Reči Jelene Đoković napravile haos, dame joj aplaudiraju FOTO

Profimedia

 

- Ona mi je najveća podrška! Sposobna je, ambiciozna i jaka. Ali sa njom se najviše i svađam. Ne naređujem joj, jer da to volim da radim, bio bih u vojsci. Samo se raspravljamo, ali najslađe je kada se mirimo.

Đoković kaže da mu je najveća motivacija da se vrati na svetski vrh bila slika koju je imao u glavi - da ga Stefan i Tara gledaju dok na grend slemu ponosno diže trofej.

Najemotivniji trenutak u karijeri i životu desio se na Vimbldonu 2018. Stefan je imao manje od pet godina, a deci ispod pet godina ne dozvoljavaju da uživo gledaju meč, pa su ga doveli tek na kraju... Gledao me je sa trofejom! Aplaudirao je, a zatim video sebe na ekranu, pa rekao: "Eno Stefana!" Nikad se nisam osećao ispunjenije - priznao je Novak. 

profimedia

 

Podsećamo, naš najbolji teniser je 10. jula 2014. godine zaplovio u bračne vode. O toj svadbi se mesecima pisalo po svetskim medijima, a njih dvoje su se odlučili da na "ludi kamen" stanu u Crnoj Gori na ostrvu Sveti Stefan. U tom momentu je Jelena bila trudna sa Stefanom, koji se rodio oktobra iste godine.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin