Novak Đoković u zagrljaju jedne od najlepših žena svih vremena, Jeleni nije svejedno

Novak Đoković u zagrljaju jedne od najlepših žena svih vremena, Jeleni nije svejedno

Autor: | 09/03/2024

0

Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenu

Već nekoliko nedelja Novak Đoković boravi u Sjedinjenim Državama, gde ga na svakom koraku dočekuju kao sportsku zvezdu nad zvezdama. Dok se sprema za turnire, trudi se da spaja lepo sa korisnim, a juče je učestvovao i na jednom egzibicionom meču gde je igrao u dublu sa – Šarliz Teron!

Profimedia

 

Slavna holivudska glumica odmah se pohvalila na Instagramu da joj je na terenu društvo pravio, kako je napisala ispod fotografija, „jedan i jedini“ Đoković, a na fotografijama vidimo da su se i sjajno zabavili.

Pročitajte: Evo šta je Novak Đoković uradio Jeleni za 8. mart, snimak obišao zemlju

Upravo je zgodna oskarovka bila domaćica jubilarnog 20. događaja „Desert Smash“ u La Kvinti, rizort-naselju na jugu Kalifornije. Nalazi se nedaleko od Indijan Velsa, gde Novak upravo nastupa na prestižnom turniru, prvi put posle pauze od pet godina.

Alberto E Rodriguez/Getty Images for Desert Smash

 

Šarliz je otkrila i da je tenis jedna od njene dve omiljene stvari. Druga je CTAOP, Charlize Theron Africa Outreach Project, humanitarna organizacija koju je osnovala pre dve decenije i kojoj je i otišao prihod sa ovog posebnog meča.

Pročitajte: Kako je zgodni Balkanac očarao Šarliz Teron - Dimitrijević je jednom osobinom oborio glumicu sa nogu

Novak se rado odazvao pozivu lepe glumice koja je, očigledno, njegov veliki fan, a i više puta ga je bodrila iz publike na velikim takmičenjima. Pošto su dubl igrali zajedno, posle dobijenih poena slavili su i grlili se, kao što je, jelte, i red.

Alberto E Rodriguez/Getty Images for Desert Smash

 

Ako je i Jelena bila tu, verujemo da joj nije bilo svejedno posle tih prizora. A Noletu su sigurno mnogi zavideli, ipak mu je društvo na meču pravila jedna od najlepših žena svih vremena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aaron Doster/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti