Bolest Srđana Đokovića umalo imala fatalan ishod: Zbog Novaka smo stradali zdravstveno, Dijana se jedva izvukla

Bolest Srđana Đokovića umalo imala fatalan ishod: Zbog Novaka smo stradali zdravstveno, Dijana se jedva izvukla

Autor: | 24/12/2022

6

Srđan Đoković odlučio je da javno progovori o svim problemima kroz koje je porodica prošla dok se njihov najstariji sin Novak ostvarivao u sportu koji ga je proslavio. Otac najboljeg srpskog tenisera prisetio se teške bolesti, ali i svih žrtva koje su on i supruga Dijana podneli zajedno sa dvojicom mlađih sinova, Markom i Đorđem.

Pročitajte: Ispovest Srđana Đokovića - Bio sam na ivici smrti, a on me je spasio

Getty Images

 

- Nekih 15 godina života smo moja žena Dijana i ja posvetili Novaku i žrtvovali se zbog njega da bi on bio to što jeste. Naši sinovi Đorđe i Marko su patili zbog toga, njima nismo mogli toliko da se posvetimo, ni psihički, ni finansijski. Mogu da kažem da je Đorđe bio čak veći talent za tenis od Novaka u tim nekim mladim godinama, ali smo mi morali da se fokusiramo na Novaka. Bilo je mnogo teških situacija. Čak sam i od Novaka krio koliko je teško jer sam pred decom morao da budem jak. A onda se zatvorim u kupatilo i tu se slomim da oni ne vide. Noletu sam tek kada je imao 17 godina rekao kakve sve probleme imamo jer on ništa od toga nije znao. Nije znao čak ni da smo živeli u iznajmljenim stanovima, a morali smo pet da promenimo. Tek kada su neki ljudi počeli da mu pune glavu šta treba da radi i kako, tada sam mu sve rekao – ispričao je Srđan Đoković.

Pročitajte: Navalio kao blesav - Srđan Đoković uhvaćen kako se ljubi sa prelepom plavušom, pogledajte fotke

Boško Karanović

 

Otac Novaka Đokovića dodao je da su se zbog stresa i on i njegova supruga Dijana razboleli.

- Punih 15 godina smo živeli pod velikim stresom zbog Novaka. Zato mi je srce stradalo. Dijana je pre nekih 12 godina imala zdravstvenu krizu iz koje se jedva izvukla, a ja sam pre 9 godina jedva preživeo. Imao sam sepsu, vodu na plućima i dve jake bakterije. Kad sam stigao u bolnicu u Minhen nisu hteli da me prime jer su mislili da sam gotov. Nisam mogao ni vazduh da udahnem. Jedva su me nekako primili, a onda sam se iz inata izborio. Snaga uma mi je pomogla da preživim tu situaciju, baš kao što Novaku pomaže na terenu kada mu je najteže – ispričao je Srđan.

 

 

Komentari (6)

Loading
Sneza 16:32 24.12.2022
Odgovori

Laz sto se Nemacke tice. Zivot mu spasli u soku A na urgentnom, u Nemacku sto bi se reklo na oporavak. Nije mu odgovaralo sto njegove ispade nevezano za bolest nisu ovde hteli da tolerisu. I neka ga je sramota sto ne pominje nase lekare koji su mu spasli zivot

Ana Liza 16:47 24.12.2022
Odgovori

Srđan Đoković je već dosadan sa tim isticanjem o njegovoj žrtvi da bi Novak uspeo. Pa koji je to roditelj u Srbiji sedeo skrštenih ruku i čekao da njegovom detetu bude bolje? Nijedan, koliko ja znam. Svi roditelji su se žrtvovali tada, a i sada, da bi njihovoj deci bilo bolje. Davali i poslednji dinar, teško radili..... za mene, on je nemoralan i bezobrazan.

Neko 18:35 24.12.2022
Odgovori

I ja se svojski trudim za svoje dete, kao i vecina roditelja i to mu ne nabijam na nos. Ovakve izjave su degutantne.

Мика 20:51 24.12.2022
Odgovori

Немојмо бити брзи у осудама. Уважавајмо Нолове родитеље ако волимо и поштујемо Новака Ђоковића. Жртвовали се јесу, и свакако да су они подигли највећег тенисера света. Без жртве је то немогуће. Дајем им право да кажу све што мисле јер су успели. Новак је првенствено њихов понос а затим и целог српског рода. Честитам Срђану и Дијани. Божји благослов да буде са целом породицом Ђоковић.

Dusica 21:24 24.12.2022
Odgovori

Ovi sto napadaju Novakovog oca mogu da se jave samo kada budu imali uspesno dete. Inace treba da ih bude sramota. Cuj ima 'ispade'.... i ja bih imala da mi neko maltretira dete.

Nataša 11:32 26.12.2022
Odgovori

Nije baš jasno zbog čega ovaj roditelj ističe svoju žrtvu do mere da mu je život bio ugrožen.Znamo da je Novak veoma vaspitan sin, koji voli svoje roditelje, pa verujem da bi na osnovu svojih finansijskih mogućnosti pružio svom roditelju najbolje moguće lečenje a nebi dozvolio da "jedva" bude primljen u bolnicu. Baš čudno, dal nešto prebacuje sinu? Verujem da se ovde radi o nekom trenutnom raspoloženju oca, koji je inače sklon ishitrenim potezima.Novaku nije lako da balansira izmedžu svoje profesionalne karijere, sopstvene i primarne porodice. Želim mu sve najbolje u daljem životu!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti