Bolest Srđana Đokovića uzela maha: Noletov otac jedva preživeo katastrofu u organizmu

Bolest Srđana Đokovića uzela maha: Noletov otac jedva preživeo katastrofu u organizmu

Autor: | 11/10/2023

0

Bolest Srđana Đokovića uzela maha u jednom trenutku

Srđan Đoković odlučio je da javno progovori o svim problemima kroz koje je porodica prošla dok se njihov najstariji sin Novak ostvarivao u sportu koji ga je proslavio. Otac najboljeg srpskog tenisera prisetio se teške bolesti, ali i svih žrtva koje su on i supruga Dijana podneli zajedno sa dvojicom mlađih sinova, Markom i Đorđem.

Getty Images

 

- Nekih 15 godina života moja žena Dijana i ja posvetili smo Novaku i žrtvovali se zbog njega da bi on bio to što jeste. Naši sinovi Đorđe i Marko patili su zbog toga, njima nismo mogli toliko da se posvetimo, ni psihički, ni finansijski. Mogu da kažem da je Đorđe čak bio veći talenat za tenis od Novaka u tim nekim mladim godinama, ali mi smo morali da se fokusiramo na Novaka. Bilo je mnogo teških situacija.

Pročitajte: Uvredljive izjave, nesuglasice, ignorisanje... Ovako se Dijana i Srđan zaista ponašaju prema snaji Jeleni, slike iz Amerike ne lažu

- Čak sam i od Novaka krio koliko je teško jer sam pred decom morao da budem jak. A onda se zatvorim u kupatilo i tu se slomim da oni ne vide. Noletu sam tek kada je imao 17 godina rekao kakve sve probleme imamo jer on ništa od toga nije znao. Nije čak ni znao da smo živeli u iznajmljenim stanovima, a morali smo pet da promenimo. Tek kada su neki ljudi počeli da mu pune glavu šta treba da radi i kako, tada sam mu sve rekao – ispričao je Srđan Đoković.

Boško Karanović

 

Otac Novaka Đokovića dodao je da su se zbog stresa i on i njegova supruga Dijana razboleli.

- Punih 15 godina živeli smo pod velikim stresom zbog Novaka. Zato mi je srce stradalo. Dijana je pre nekih 12 godina imala zdravstvenu krizu iz koje se jedva izvukla, a ja sam pre devet jedva preživeo. Imao sam sepsu, vodu u plućima i dve jake bakterije.

Pročitajte: Marko se borio sa teškom depresijom, Đorđe krio probleme! Dijana: Zapanjena sam, tek sada za to saznajem

- Kad sam stigao u bolnicu u Minhen, nisu hteli da me prime jer su mislili da sam gotov. Nisam mogao ni vazduh da udahnem. Jedva su me nekako primili, a onda sam se iz inata izborio. Snaga uma mi je pomogla da preživim tu situaciju, baš kao što Novaku pomaže na terenu kada mu je najteže - ispričao je Srđan.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti