Vesti iz Italije nisu dobre, Arijana Mihajlović slomljena: Neću odustati od tebe, naša ljubav je večna

Vesti iz Italije nisu dobre, Arijana Mihajlović slomljena: Neću odustati od tebe, naša ljubav je večna

Autor: | 14/12/2022

0

Arijana Mihajlović ne odvaja se od bolesnog supruga

Napred, Siniša!, napisao je jutros na Tviteru jedan ugledni italijanski novinar, misleći na slavnog fudbalera, ali nije objasnio zbog čega je stavio takvu objavu. Javnost se zabrinula, svi su se s razlogom zapitali šta se dešava sa Sinišom Mihajlovićem i njegovim zdravstvenim stanjem, s obzirom na to da poslednjih meseci leukemija ponovo preti.

Pročitajte: Siniša Mihajlović kritično? Oglasio se poznati sportski novinar, Italija i Srbija u strahu od najgoreg

Getty Images

 

Međutim, nekoliko sati kasnije javio se drugi novinar:

„U ovom trenutku, u 11.53, Siniša Mihajlović je stabilno. Vesti koje se pojavljuju su lažne. Istina je da se u nekoliko poslednjih sati njegovo stanje pogoršalo. Pored njega je porodica koja mu pruža podršku“, napisao je Ilario di Điova na Tviteru.

To je jedina informacija koja je došla do nas. Porodica se ne oglašava, ali nadajmo se da će, uz njihovu podršku, fudbalska legenda ponovo pobediti sve izazove i uskoro se vratiti uobičajenom životu. Njegova lepa supruga Arijana ne ispušta ga ni iz vida, ni iz zagrljaja, a često mu ostavlja i poruke na društvenim mrežama.

Pročitajte: Izdrži, Siniša - Vesti o zdravstvenom stanju Mihe zabrinule region

Instagram

 

„Ljubav je nešto večno, aspekt se može promeniti, ali ne i suština“, napisala je nedavno pored jedne zajedničke fotografije. Zajedno su prolazili kroz sve uspone i padove, uvek uspešno, jer su bili svesni činjenice da posle kiše uvek dođe sunce: „Za lepe zalaske potrebno je i oblačno nebo“. „Neću odustati od tebe, ti si moja stena“... Ljubav koja traje decenijama. Porodica, najveća podrška. Verujemo u Sinišu, nema predaje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti