Romantična ceremonija na Sardiniji: Siniša i Arijana Mihajlović obnovili zavete na godišnjicu braka (foto)

Romantična ceremonija na Sardiniji: Siniša i Arijana Mihajlović obnovili zavete na godišnjicu braka (foto)

Autor: | 29/06/2021

0

Ljubavna priča Siniše i Arijane Mihajlović traje više od dve i po decenije, i jedna je od najdugovečnijih i najlepših u srpsko-italijanskom javnom životu. Prethodne dve godine bile su turbulentne, slavni fudbaler uspeo je da pobedi tešku bolest, a upravo ih je ta situacija još više zbližila i učvrstila njihovu veliku ljubav. Za šlag na tortu, odnosno na sreću, zaslužna je mlađa ćerka Virdžinija, koja im je saopštila da će im uskoro podariti unuku.

Pročitajte: Sreća je ponovo tu - Siniša i Arijana Mihajlović blistali na crvenom tepihu u Beogradu

Instagram

 

Dok ne postanu baka i deka strateg „Bolonje“ i njegova zgodna supruga odlučili su da obnove bračne zavete. Učinili su to u crkvi „Stela Maris“ u Porto Červu na Sardiniji, gde su priredili zabavu za porodicu i prijatelje.

Pročitajte: Neverovatno - Siniša Mihajlović uradiće sve da zadivi prelepu suprugu (video)

Instagram

 

Siniša je bio u belom odelu, a lepa Italijanka odabrala je šarenu letnju haljinu sa bogatim cvetnim printom. Iako su zavet izgovorili u katoličkoj crkvi, izabrali su poseban datum – „Vidovdan“, dan kada su se 2005. godine venčali po pravoslavnim običajima u Sremskim Karlovcima.

 

 

Bidermajer je uhvatila Virdžinija, koja svakako razmišlja o sopstvenom svadbenom veselju jer je u drugom stanju.

Ljubavna priča Siniše i Arijane Mihajlović - Jedna od najdugovečnijih i najlepših

Instagram

 

I dok su ceremoniji u malom belom hramu prisustvovali samo sveštenik i njihova deca, na zabavi upriličenoj pod vedrim nebom na terasi stare tvrđavi okupilo se više gostiju. Najveselija je bila Arijanina mama, koja je cele večeri igrala sa unucima uz italijanske hitove.

Legenda našeg sporta i nekadašnja voditeljka upoznali su se polovinom devedesetih u jednom rimskom restoranu. Kako su oboje često isticali, ljubav je buknula na prvi pogled iako su na početku glumili da nisu zainteresovani jedno za drugo.

Pročitajte: Arijana i Siniša Mihajlović - Proslava godišnjice braka o kojoj se priča (video)

Instagram

 

‒ Pretvarao sam se da nisam zainteresovan jer sam imao veliku tremu. Arijana mi je kasnije priznala da je i ona glumila. Posle susreta u kafiću, provod smo nastavili u diskoteci. „Hemija“ je proradila, pa sam njenoj drugarici rekao da bih se sutra njome oženio – ispričao je fudbaler svojevremeno za italijanske medije.

Pročitajte: Porodica Siniše Mihajlovića stigla u Srbiju, budući zet Italijan oduševio video zapisom iz Novog Sada

Ljubav su krunisali u Rimu 1996. godine, a potom i 2005. u Karlovcima. Imaju dve ćerke, Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina: Miroslava, Dušana i Nikolasa. U kraćoj vezi sa jednom Italijankom, sa kojom je bio pre nego što je upoznao Arijanu, Siniša je dobio sina Marka.

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti