Dom prepun uspomena: Ovde su Arijana i Siniša živeli srećno i podigli petoro dece FOTO

Dom prepun uspomena: Ovde su Arijana i Siniša živeli srećno i podigli petoro dece FOTO

Autor: | 27/12/2022

0

Dom Siniše Mihajlovića ispunjen je najlepšim uspomenama

Siniša Mihajlović i njegova porodica vlasnici su nekoliko luksuznih nekretnina, ali baza im je oduvek bio Rim. U elitnom delu Večnog grada imaju raskošan dom, koji odiše elegancijom i luksuzom. Dom pun uspomena.

Pročitajte: Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija - Evo kome će pripasti nasledstvo, Građanski zakonik jasan

Instagram

 

Proslavljeni fudbaler nedavno nas je napustio, ali njegov duh struji oazom koju je delio sa suprugom Arijanom i decom. Mlađa ćerka Virdžinija živi sa svojim izabranikom, ali sa malom Violante često dolazi u stan u kome je odrasla. Svaki kutak uređen je sa stilom, ali, ne bi ni moglo drugačije kada je dekoracija enterijera bila poverena zgodnoj i uvek elegantnoj Italijanki. Sve je harmonično, odmereno i zrači toplinom.

Pročitajte: Svi na okupu, a njega nema - Porodica Siniše Mihajlovića u žalosti dočekala Božić, Arijana i deca napustili Rim FOTO

Instagram

 
 

Instagram

 

Bela boja dominira prostorom, čineći ga većim i svetlijim. Plafoni su ukrašeni ornamentima u salonskom stilu, a u salonu možemo da vidimo vitke dorske stubove.

Pročitajte: Ljubavi, obećala sam ti… Arijana Mihajlović otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Sinišom i svima slomila srce

Instagram

 

Nameštaj u jednoj dnevnoj sobi presvučen je kraljevskom tamnocrvenom bojom, dok u drugoj dominira crna. Tu je i čitava kolekcija ukrasnih jastuka. Stan u kojem se moderne note prepliću sa klasičnim krase interesantne skulpture, razne umetnine, stakleni stolovi, porodične fotografije koje u ovim bolnim trenucima za sve njih sigurno imaju posebnu vrednost i značenje.

Pročitajte: Dejan Stanković smogao snage, prvi put od smrti voljenog Mihe - Kume, ostao sam...

Instagram

 

Iako trenutno dane provode u planinskoj kući u Abrucu, pokušavajući da pronađu utehu posle Sinišinog preranog odlaska, dom porodice Mihajlović u Rimu odiše prazničnom atmosferom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti