Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama: Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama: Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

Autor: | 27/11/2022

1

Ana Bekuta juče se u pratnji sina i unuka među prvima pojavila na Novom groblju, gde je održan godišnji pomen Milutinu Mrkonjiću.

Folk zvezda je dala i čitulju svom partneru u kojoj mu se obraća emotivnim rečima.

Pročitajte: Iznenadila - Bol za Milutinom ostaje večna, ali haljina Ane Bekute definitivno priziva sreću FOTO

ATA Images

 

“Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja”, piše u čitulji koju je objavila Politika.

Pročitajte: Srce će joj prepući - Ana Bekuta za mesec dana izgubila partnera, kumu i najboljeg prijatelja

Politika printscreen

 

Ana je danas i na Instagramu objavila nekoliko veoma ličnih rečenica.

“Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj.
Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama.
Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka.
Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa.
Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života.
Voli te Ana.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Komentari (1)

Loading
Dusica 13:51 27.11.2022
Odgovori

Svet siromasniji za jednog nikogovica i drugog koji kuka za njim. Zemljo otvori se, pored toliko genijalnih ljudi na svetu ova dva stvora se nesto pitaju. Kada se samo setim one njegove sekretarice sto je sluzbenim kolima isla negde na jug da polaze neke ispite..... Olos!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti