Tugu krije ispod šešira i tamnih naočara: Ana uplakana nad Milutinovim grobom, na pomen stigla i ona (foto)

Tugu krije ispod šešira i tamnih naočara: Ana uplakana nad Milutinovim grobom, na pomen stigla i ona (foto)

Autor: | 23/05/2022

2

Pomen Milutinu Mrkonjiću održan je danas na Novom groblju u Beogradu. Dugih šest meseci prošlo je otkako nas je političar i partner Ane Bekute iznenada napustio.  

Pročitajte: Želela je to svim srcem - Dragana Mrkonjić iz stana Ane Bekute uzela samo jedno, to je pripadalo čoveku koga je volela

ATA Images

 

Neutešna pevačica i dalje pokušava da hrabro korača napred, ali svaki dan nosi sve veću prazninu i tugu.

ATA Images

 

Obučena skroz u crno sa sivim šeširom, Ana se na groblju pojavila sa unucima Sonjom i Brankom

Pročitajte: Ostaju samo uspomene na veliku ljubav - Tri meseca posle Milutinove smrti u dom Ane Bekute uselio se on

ATA Images

 

Pomen Milutinu Mrkonjiću Anu je veoma potresao pa je iskreno zaplakala i nije se odvajala od unuka, koji su joj najveća životna podrška.

ATA Images

 

ATA Images

 

Na groblju se prvi put pojavila i Bekutina majka Milica Polić svesna da je ćerki sada i te kako potrebna.

Ata Images

 

ATA Images

 

Dodatna tuga je i to što bi danas Milutin proslavio i svoj 80. rođenda. Ana se oglasila na Instagramu i napisala: 

"Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici.

Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Komentari (2)

Loading
Leona 10:02 24.05.2022
Odgovori

A vi kao ********. Nikom ne date mira. Osim ako vam neko nije javio. A posle 6 meseci bas je Ani potrebna majka. Ne dramite.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti