Najtužniji Badnji dan: Ana Bekuta slomljena nad Mrkinim grobom (foto)

Najtužniji Badnji dan: Ana Bekuta slomljena nad Mrkinim grobom (foto)

Autor: | 06/01/2022

0

Milutin Mrkonjić – 40 dana od smrti

Ana Bekuta se uvek radovala Božiću koji je provodila sa svojim najmilijima - sinom Igorom, unucima Sonjom i Brankom, a deceniju unazad i partnerom Milutinom Mrkonjićem.

- Božić je svakako najradosniji praznik i Božiću smo pridavali veliki značaj. Sećam se moje pokojne bake, ona je bila zadužena za kuću, pošto su se tata i mama trudili da nam obezbede neki dinar da bi preživeli. Živeli smo skromno, ali nije nedostajalo ljubavi i ja kada kuvam, kuvam sa mnogo ljubavi". - rekla je Bekuta pred Božić 2020. godine. Sledeće godine Milutin je baš pred praznike izašao iz bolnice gde je bio hospitalizovan zbog upale pluća i visoke temperature, a pevačica je tada bila presrećna.

Pročitajte: Oči joj se ne smeju - Ana Bekuta prvi put u javnosti posle Milutinove sahrane (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

"Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; "Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta‘”, napisala je tada Ana.

Milutin Mrkonjić – 40 dana obeležili su porodica i prijatelji

Ovaj Badnji dan Ana provodi bez svog dugogodišnjeg emotivnog partnera. Milutin je preminuo 27. novembra a porodica i prijatelji okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana kako bi obeležili 40 dana od njegove smrti.

Ana je na groblje došla pre svih, nadvila se nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su pristizali.

Pročitajte: Sahranjen Milutin Mrkonjić - Supruga Daša i Ana Bekuta jedna pored druge jedva stajale na nogama, kovčeg spušten uz ogroman aplauz

Ata Images

 

 

 

 

Ata Images

 

 

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti