Srce će joj prepući: Ana Bekuta za mesec dana izgubila partnera, kumu i najboljeg prijatelja

Srce će joj prepući: Ana Bekuta za mesec dana izgubila partnera, kumu i najboljeg prijatelja

Autor: | 29/11/2021

0

Ana Bekuta neutešna je otkako je u subotu preminuo njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić. Vest da je njena ljubav izgubila svoju poslednju bitku primila je nema od bola i za medije samo kratko poručila:

‒ Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam.

Pročitajte: Kraj velike ljubavi - Preminuo Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta nema od bola

Mirko Tabašević

 

Milutin i Ana bili su u skladnoj zajednici skoro čitavu deceniju. Iako se nikada nije zvanično razveo od supruge Dragane, veza sa Anom nije bila tajna.

‒ Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: „Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac“, a ja joj na to kažem: „Vratite mi pare onda“ ‒ ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

Ana Bekuta živi najteži period života

Gubitak partnera Ana Bekuta doživela je samo nekoliko dana pošto joj je preminula kuma, pevačica Merima Njegomir. Ana se stoički držala tokom komemoracije na kojoj je održala potresan govor.

Nažalost, u poslednjih mesec dana Ana je izgubila i kolegu i velikog prijatelja Marinka Rokvića, na čijoj je komemoraciji takođe održala emotivan govor i rasplakala prisutne.

Pročitajte: Ana Bekuta - Zašto se Milutin i ja nismo venčali

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti