Ana Bekuta konačno progovorila o famoznom testamentu: Ono što je Milutin imao pripalo je...

Ana Bekuta konačno progovorila o famoznom testamentu: Ono što je Milutin imao pripalo je...

Autor: | 28/11/2022

2

Testament Milutina Mrkonjića ne prestaje da intrigira javnost

Proteklog vikenda obeleženo je godinu dana otkako nas je napustio Milutin Mrkonjić, a na pomenu se među prvima pojavila njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta. Neutešna zbog velikog gubitka, folk zvezda teško podnosi nagađanja i zlurade komentare o Mrkinom testamentu, pa se sada oglasila i konačno progovorila na tu temu.

Pročitajte: Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama - Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

ATA Images

 

Anino saopštenje prenosimo u celosti.

„Dok mi se u proteklih godinu dana rušio svet mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih četrdeset godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim, i posle njega. Ono što je Milutin imao ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne biste tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebali su mi  samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života.

Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem.

Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Komentari (2)

Loading
Stefica Cvek 18:02 28.11.2022
Odgovori

Mi kao narod imamo ozbiljan problem jer jedna razaracica brakova dobija medijsku paznju i vi joj ga stalno przate.. Eto zato smo jadni..

Milan 00:04 30.11.2022
Odgovori

A zašto je testament Djndjica proglašen tajnom,a bio je državni činovnik ?

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti