Prvi muž je svim silama pokušao da joj oduzme dete: Ova žena pomogla je Suzani Jovanović da ne ostane bez sina

Prvi muž je svim silama pokušao da joj oduzme dete: Ova žena pomogla je Suzani Jovanović da ne ostane bez sina

Autor: | 20/11/2022

0

Suzana Jovanović i Saša Popović venčali su se 1998. godine, a godinu dana kasnije porodici se pridružila ćerka Aleksandra. Da je kao roditelj i čovek bez premca, baš kao i u poslu kojim se bavi, Popović je dokazao i tako što je Suzaninog sina iz prvog braka Danijela prihvatio kao svog.

‒ Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac ‒ više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Pročitajte: Sule, spremi se, vodim te na jedno mesto... Nećete verovati kako je Saša Popović zaprosio Suzanu Jovanović

Instagram

 

O prvom suprugu, za koga se udala sa nepunih 18 godina i razvela posle sedam meseci braka, Suzana nerado govori.

‒ Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin ‒ izjavila je jednom prilikom pevačica koja je, kako bi se u potpunosti posvetila mužu i deci, svesno odlučila da karijeru stavi u drugi plan.

Pročitajte: Nikada nije tražila crveni tepih posut laticama ruža - Majka je Suzani Jovanović branila da se uda, a život joj je preko noći postao bajka

Petar Đorđević

 

Manje je poznat podatak da razvod Suzane Jovanović nije bio lak, kao i da je prvi muž na sve načine pokušavao da joj oduzme sina.

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederavu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da ga on čuva pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom – otkrila je nedavno tekstopisac Ljiljana Jevremović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti