Za Sašu i Suzanu vreme je stalo: Fotografija stara preko dve decenije, oduševila mnoge

Za Sašu i Suzanu vreme je stalo: Fotografija stara preko dve decenije, oduševila mnoge

Autor: | 12/02/2021

0

Saša Popović i Suzana Jovanović na ludi kamen stali su 1997. godine, a od tada, važe za jedan od najskladnijih parova domaće javnosti. Nasmejani, mladoliki i srećni, Suzana i Saša šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a među publikom veoma su omiljeni.

Sada na društvenim mrežama kruži fotografija stara preko dve decenije, koja je pokrenula brojne komentare, na račun Saše i Suzane. Naime, reč je o fotografiji sa njihovog venčanja. Fotografija, koju smo retko imali prilike da vidimo dokaz je da je za Sašu i Suzanu vreme stalo i da se oni gotovo uopšte nisu promenili.

Pročitajte: Neočekivano - Suzana Jovanović posle 15 godina donela veliku odluku, napustila Srbiju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Saša je jednom prilikom istakao kako se osećao kada je prvi put ugledao ženu svog života:

- U to vreme kada smo se Suzana i ja upoznali, imao sam 42 godine. Bio sam slobodan, i kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život! I nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji raznim tekstovima, naslovima, zato što sam na takvom mestu gde se oko mene stalno nalaze mnoge pevačice, ali ja sam jedan potpuno normalan čovek, veran svojoj porodici i jednom normalnom porodičnom životu u kojem me moja Suzana podržava, razume i zaista nesebično voli! Nisam razmišljao o braku pre Suzane jer nije naišla prava! Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo - rekao je ranije Popović.

Pročitajte: Saša Popović - Nisam kao Nikola iz "Mi nismo anđeli" da imam pušku i da vijam okolo!

 

 

Suzana je takođe u jednom intervjuu rekla, da joj je od prvog dana bilo jasno da je brak sa Sašom ono pravo i zauvek.

- Najlakše je razvesti se. Ljudi se svakodnevno razvode, vidite i sami. Za mene je brak svetinja, ja kada sam se udavala, rekla sam Saletu: “Znaš šta, ja se samo jednom udajem i ne planiram da se razvodim, a ti kako hoćeš” - rekla je jednom prilikom za "Blic puls".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin