Istina je dugo skrivana: Pomogla joj je da dobije starateljstvo nad sinom Danijelom, a Suzana joj je zabila nož u leđa!

Istina je dugo skrivana: Pomogla joj je da dobije starateljstvo nad sinom Danijelom, a Suzana joj je zabila nož u leđa!

Autor: | 15/07/2022

0

Ljiljana Jevremović šokirala javnost

Iako je svojevremeno važila za jednog od traženijih tekstopisaca, Ljiljana Jevremović danas zarađuje za život radeći u jednoj poslastičarnici, ali joj, kako kaže, nijedan posao ne pada teško. Godinama je sarađivala sa najvećim imenima muzičke scene, nekima je i privatno mnogo pomogla, iako joj se dobro nije uvek dobrim vratilo, piše nedeljnik Svet

Pročitajte: Kad očinstvo postane skandal - Keba je vanbračnu ćerku priznao, ali iako je izrasla u ovu prelepu damu ne želi da je vidi (foto)

Tv printscreen

 

- Skoro nijedan pevač nije hteo od mene da traži pesmu jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao naš sudski proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet, šest godina. Bitni ljudi iz “Granda” nisu želeli da sarađuju sa mnom – ispričala je Ljiljana za Svet i otkrila da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojeveremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom.

Pročitajte: Ljiljana Jevremović otkriva kako je Keba vanbračnoj ćerki slomio srce

Boško Karanović

 

- Ja sam bila jedna od najboljih drugarica direktora Centra za socijalni rad u Smederavu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da ga on čuva pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od “Granda” doživela razočaranje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti