Kad očinstvo postane skandal: Keba je vanbračnu ćerku priznao, ali iako je izrasla u ovu prelepu damu ne želi da je vidi (foto)

Kad očinstvo postane skandal: Keba je vanbračnu ćerku priznao, ali iako je izrasla u ovu prelepu damu ne želi da je vidi (foto)

Autor: | 01/06/2022

3

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe danas je prelepa devojka

U jeku priče o vanbračnom sinu Miroslava Ilića, mnogi su se prisetili sličnog slučaja od pre neku godinu koji je dugo bio vodeća tema tabloida.

Ono što su danas Mirjana i Devin, pre dvadesetak godina bile su Ljiljana Jevremović i maloletna Ina, za koju je njena majka tvrdila da je rođena iz ljubavi sa Draganom Kojićem Kebom

Pročitajte: Teška finansijska situacij je naterala - Iznenadićete se čime se danas bavi žena koja je Kebi rodila vanbračnu ćerku

Tv printscreen

 

Nekoliko godina trajao je sudski spor, stiglo se i do Strazbura, da bi na kraju Keba priznao očinstvo, ne pokazujući želju da se sa detetom upozna i zbliži. 

- Ina ni danas nema kontakt sa ocem - izjavila je Ljiljana Jevremović za Kurir televiziju.

- On uplaćuje izdržavanje direktno na njen račun, uvek istog datuma u mesecu. Ni dan ranije, ni dan kasnije. Ni dinar manje, ni dinar više. To je iznos koji je sud odredio. Do njene sedme godine bila je jedna cifra, druga do srednje škole, a treća sada, budući da studira.

Pročitajte: Tuga - Porodica Kojić zavijena u crno, oglasila se neutešna Olja

Instagram

 

Na pitanje o kojoj sumi je reč, odgovorila je: 

- Meni su svi advokati, a promenila sam ih 13 i na kraju sve sama završavala, govorili: “Presudu za očinstvo ćeš dobiti, ali ti alimentacija neće biti veća od 200 evra. Tako je i bilo, mada mi nije jasno kako. Ja imam hrpu dokumentacije, uvid u sve njegove račune, pa i izvode na osnovu kojih se vidi da mu u inostranstvu devno leže i po 10.000 dolara, nekada i više puta mesečno. Znam da je jedan mesec zaradio 80.000 dolara.

ATA Images

 


Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe nema kontakt sa ocem 

Dragan Kojić Keba ostao je dosledan svom stavu da o ovom slučaju ne govori javno, pa ne odgovara ni na Ljiljanine prozivke da je “loš i zao čovek”. Izjave ne daje ni Ina Jevremović, danas student psihologije. 

Od majke, koja je poznati tekstopisac, nasledila je dar za poeziju, pa je objavila knjigu “Povratak bez puta”. Jednu od pesama posvetila je i dečku, povodom dve godine ljubavi: 

Pročitajte: Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe je ona

Facbeook

 

“Od prvog poljupca, jedini si. Od prve predaje, moj. Tek što sam te probala, a savršen si bio kroj.
Voljenica svake tvoje krivine i veran prijatelj svakom tvom snu, oseka sam dok ideš k' vrhu, uz tebe plima, podješ li ka dnu.”

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Nadica 14:38 02.06.2022
Odgovori

Koja seljacina ovaj keba, narcisoidni debil. Zlo od čoveka, da li se pitaju njegova deca sa oljom da li žele da upoznaju tu sestru. Drago mi je što je ljiljana to isterala do kraja, nadam se da će i Mirjana sa onim skotom ilicem . Treba da ga tuži i za malu alimentaciju, njeno dete mora svu imovinu da deli sa bratom i sestrom !!!!!!!

Ксенија 00:45 07.06.2022
Odgovori

Овакве, тужне и ружне ситуације имају мало везе са мушкарцима, а много више са њиховим женама. Повређен понос због преваре, окрећу против детета, које није ни криво ни дужно. Не знам само како ико може да буде пријатељ са оваквим мушкарцима. Кад се погледа у Кебу, Мирослава и сличне њима, поштен човек не види ни оца, ни супруга, ни певача, ни пријатеља, ни човека. Једино што се види је прељубник, који је напустио рођено дете. ****.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti