Bajka za svaku devojčicu: Rastin dom poseduje presladak kutak, u njemu vlada princeza Tara (foto)

Bajka za svaku devojčicu: Rastin dom poseduje presladak kutak, u njemu vlada princeza Tara (foto)

Autor: | 11/05/2022

0

Rastin dom krije prelep dečji kutak

Iako Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nisu mogli da nađu zajednički jezik, pa su se posle dve godine braka razveli, oboje se trude da budu najbolji roditelji njihovoj jedinici Tari.

Instagram

 

Devojčica, koja će ovog leta napuniti pet godina, živi sa majkom, ali vreme provodi i kod oca, koji se potrudio da joj u njegovom stanu napravi mini-carstvo. Tara je dobila svoju sobu u belim i roze tonovima, u kojoj ima dovoljno prostora za igru.

Pročitajte: Rastin dom u srcu Vračara, odve caruje hedonizam (foto)

Instagram

 

Osim prostranog belog kreveta, dominira tepih sa zanimljivim desenom jednoroga, na kome tata i ćerka provode vreme u slaganju „lego“ kocki.

„Božji dar. Tebi hvala što te imam. Volim te“, ostavio je Rasta emotivnu poruku uz fotografiju sa Tarom, koju ni on, a ni Ana, nikada nisu javno predstavili u medijima. Njenu privatnost čuvaju i tako što je uglavnom fotografišu s leđa.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Ćerka Ane Nikolić i Raste, Tara, centar je njihovog sveta. Iako su se rastali pre nekoliko godina, podjednako se brinu o devojčici koja je unela posebnu ljubav i radost u njihove živote. Pop pevačica uživa u majčinstvu i trudi se da svaki trenutak provede sa Tarom, posebno od kada je zavladala svetska pandemija pa samim tim i njene obaveze su se drastično smanjile.

19/03/2021

4101 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još