Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Ana Nikolić nikad iskrenija: Neka me svi zaborave

Autor: | 19/03/2021

0

Ćerka Ane Nikolić i Raste Tara centar je njihovog sveta. Iako su se rastali pre nekoliko godina, podjednako se brinu o devojčici koja je unela posebnu ljubav i radost u njihov život. Pop pevačica uživa u majčinstvu i trudi se da svaki trenutak provede sa njom, posebno od kada je zavladala svetska pandemija, pa su se samim tim i njene obaveze drastično smanjile.

Pročitajte: Ispovest Ane Nikolić - Tara ne zna za smrt, ali mislila je da se njen tata nikada neće vratiti

Ata Images

 

Otkako je pre godinu dana pandemija korona-virusa zakucala i na naša vrata, pevačima se potpuno promenio život. Tokom leta prošle godine, kada su epidemiološke mere popuštane, i oni su se nakratko vratili nastupima, a posle toga retko ko je od estradnih umetnika radio.

Ništa se ne razlikuje ni situacija u kojoj je popularna pevačica Ana Nikolić, koja je poslednji nastup imala prošlog leta, posle čega je otišla na prinudni odmor, ali sama kaže da ne može da se žali jer svaki dan provodi sa mezimicom.

Pročitajte: Ćerka Ane Nikolić i Raste ima samo tri godine, ali mama je već odlučila šta će ona morati da radi u životu

 

 

‒ Neka me svi zaborave, volela bih da me nema nigde bar godinu dana. Ispoštujte me, ljudi. Pošto meni više ništa nije jasno, i niko mi nije jasan, počev od odluke Kriznog štaba, prestala sam da razmišljam o tome kada će biti bolje ‒ započela je Ana i objasnila kako provodi dane u karantinu sa naslednicom Tarom.

- Moj dan započinje oko sedam kada popijem kafu na miru i čekam Taru da se probudi, onda gledamo crtane filmove i igramo se sa dinosaurusima koji su po celoj kući. Ona je inače veliki kolekcionar igračaka dinosaurusa i enciklopedija o njima. Kasnije tokom dana obavezno šetamo, navikavam Taru i smatram to jednom od glavnih obaveza. Dok je bilo normalno vreme, bez mera, išle smo u dečije igraonice koje ona obožava. Na kraju dana obavezno je kupanje u kojem obe uživamo, a kako ne voli da joj iko drugi sem mene suši kosu, i u tome posebno uživamo. - iskrena je bila Nikolićeva za ,,Nova.rs".

Pročitajte: Ćerka Ane Nikolić i Raste slavi treći rođendan - Mama napravila bajku za svoju Taru (foto)

 

 

- Tek kad zaspi, posvetim se sebi. Sedim tako i razmišljam kako je nekad bilo lepo. Pripremam dve nove pesme koje ću pevati komšijama pa sam stalno na telefonu sa svojim saradnicima i pravimo planove. - završila je Ana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti