Pravi poklon za rođendan: Ana Stanić pobegla od teških reči i crnih vesti, pogledajte kako uživa (foto)

Pravi poklon za rođendan: Ana Stanić pobegla od teških reči i crnih vesti, pogledajte kako uživa (foto)

Autor: | 08/12/2020

0

Pevačica Ana Stanić, polako ali sigurno shvatila je da su oko nje sve crne vesti, korona virus, opasnost, briga za zdravlje, briga za porodicu, stres, stres i samo stres. Kako bi makar malo ostala vedrog duha i kako bi na samom kraju ove nimalo lepe 2020. godine uživala, smislila je za to najbolji način. Spakovala je kofere, letnju garderobu i odletela pravo u Afriku.

- Zdravo Beograde, da li se čujemo? Morala sam malo da ti vidim leđa, ne ljuti se. Siv si, hladan i pun teških reči i ružnih vesti. Ali moj si, volim te i vratiću ti se brzo, pa da počnemo ljubav ispočetka - napisala je pevačica na svom "Instagram" profilu i fanovima zagolicala maštu. Odmah su krenula pitanja gde se nalazi, a ona ih nije dugo držala u neizvesnosti, već je navela da je na egzotičnoj destinaciji u Egiptu.

Pročitajte: Pevačica Ana Stanić za “Hello!” o svom odrastanju - Umela sam da pobegnem sa časa, posvađam se i suprotstavim autoritetima

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝔸𝕟𝕒 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕚𝕔 (@ana1stanic)

Sunce, more, kupaći, prelepe plaže - za sreću i previše. Hladne i vetrovite decembarske dane, pevačica Ana Stanić mudro je zamenila toplim, sunčanim jutrima i još lepšim noćima pokraj mora. Kako Ana danas proslavlja i svoj 45. rođendan, složićete se, nije mogla da smisli bolji način za žurku i provod, i to u trajanju od nekoliko dana.

- Ove godine sebi sam za rođendan poželela paket iluzija i beg od stvarnosti, a to i svima vama želim - kratko je napisala slavljenica pored morske fotografije.

Srećan rođendan, draga Ana!

Pročitajte: Ana Stanić već 20 godina nosi isti veš (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝔸𝕟𝕒 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕚𝕔 (@ana1stanic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti