Nikolina prodala vilu pokojnog supruga, svekar sumnjičav: Koga ona pravi budalom, to je učinila da detetu ne da...

Nikolina prodala vilu pokojnog supruga, svekar sumnjičav: Koga ona pravi budalom, to je učinila da detetu ne da...

Autor: | 24/10/2022

0

Svekar Nikoline Pišek ponovo sumnja u hrvatsku voditeljku

Krajem septembra svi mediji u regionu preneli su vest da Nikolina Pišek prodaje luksuznu vilu koju je u Zagrebu kupila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem

Vila je ponuđena na jednom hrvatskom portalu za nekretnine po ceni od 1.7 miliona evra. Reč je o kući od 420 kvadrata sa okućnicom od 1.460 kvadrata, sagrađenoj 2012. godine. Agencija je otkrila u oglasu da vila ima tri spavaće sobe, kuhinju koja vodi do bazena i veliki dnevni boravak.

Pročitajte: Pale teške reči, svekar i snaja u žestokom sukobu - Viktor Ristović izneo stravične optužbe na Nikolinin račun, ona uzvratila istom merom

Mirko Tabašević

 
 

Kako su preneli mediji u regionu, raskošna vila prodata je za samo dva dana. Nikolina se tim povodom nije javno oglašavala, ali je to učinio njen svekar Viktor Ristović.

‒ Ma dajte, molim vas, kakvih 1.7 miliona evra. Samo nameštaj u toj kući vredi bar dva miliona. Neki komadi napravljeni su specijalno za njih, sve je dovezeno iz inostranstva. Koga ona pravi budalom, to je nemoguće! Minimalna tržišna vrednost te kuće je pet miliona evra. Pa ko je lud da je proda za više od duplo manje novaca? Nikolina to sigurno ne bi učinila, iza ovoga stoji laž. Ona će pre nešto prodati po većoj vrednosti, sigurno neće dati za male pare takvu nekretninu – rekao je Miša Grof za Kurir.

Pročitajte: Održan pomen Vidoju Ristoviću - Nikolina i Lana zajedno došle na groblje, svekrva ignorisala snaju

ATA Images

 
 

‒ To je učinila da ovom jadnom detetu koje ovde živi ne bi dala ni jedan evro. Lana, Vidojeva prva supruga, dolazi mi gotovo svakodnevno u posetu. Redovno viđam i svoju unuku Mateu, a Nikolinu nisam video nijednom od groblja, čak ni moju unuku nije dovela da je vidim. Jedini način da se Vidojeva imovina zaštiti od Nikoline i ravnomerno podeli njegovim ćerkama je sudski postupak. Ne mogu ja to da iniciram, moraće Lana, a ja ću joj sigurno biti podrška – dodao je Ristović.

Pročitajte: Preokret! Viktor Ristović u sefu čuva najvažniji dokaz - Zbog njenih hirova moj sin je umro u 43. godini život

ATA Images

 
 

‒ Nikolina je pohlepna i gleda samo lični interes i novac. Verujem da će pokušati da sve otuđi, daće svom bratu ili nekome, samo da Matea ne dobije. Ona je zlo i naopako! Plače, a nosi cvetne haljine dok joj se suprug nije ni ohladio ‒ zaključio je Viktor za Kurir.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još