Sve za taštu: Ovako je Đorđe Đoković impresionirao Saškinu mamu (foto)

Sve za taštu: Ovako je Đorđe Đoković impresionirao Saškinu mamu (foto)

Autor: | 30/09/2022

2

Mama Saške Veselinov dobila poklon od Đorđa

Saška Veselinov nedavno je postala deo porodice Đoković, a na venčanju smo videli da se odlično slaže sa svekrvom Dijanom. I njen suprug Đorđe takođe je lepo dočekan od strane Saškinih roditelja, a sada znamo da je sa njenom mamom posebno blizak, što je i pokazao jednim gestom.

Pročitajte: Snimak ne laže! Ovako se nova gospođa Đoković slaže sa svekrvom Dijanom (video)

Instagram

 

Naime, Saška je na „Instagramu“ podelila fotografiju svoje majke uz opis: „Đole je mami doneo poklon. Da se zna za koga navija.“ Radi se o sezonskoj ulaznici na fudbalski stadion „Crvene zvezde“ čiji je veliki fan Đoletova tašta.

Pročitajte: Poslednje pripreme pred veliki dan - Prija Dijane Đoković za ćerkino venčanje promenila imidž, kao devojčica (foto)

Instagram

 

Modna dizajnerka je veoma vezana za svoju porodicu i voli da provodi vreme sa njom, a često među njenim fotografijama možemo videti upravo one na kojima je sa roditeljima, od najnovijih do onih iz detinjstva.

Mama Saške Veselinov je mlada duhom i voli da se zabavlja, što je ona otkrila jednom prilikom kada joj je došla u posetu, pa nema sumnje da je Đorđe odabrao savršen poklon.

Komentari (2)

Loading
Xy 00:42 02.10.2022
Odgovori

Koliko ce se tek sada zabavljati, sad, kad se ima na tudji racun jer se joj hcerka dobro udala.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti