Kraljica majka: Dijana Đoković uživa na letovanju kod sina Marka i tajanstvene snaje Brazilke FOTO

Kraljica majka: Dijana Đoković uživa na letovanju kod sina Marka i tajanstvene snaje Brazilke FOTO

Autor: | 22/08/2023

0

Dijana Đoković na letovanju u Marbelji

Marko Đoković, za razliku od brata Novaka, živi prilično mirno i povučeno. Uprkos tome što se javnost interesuje za njegovu intimu, nekadašnji teniser trudi se da ne bude dostupan pripadnicima „sedme sile“ i važi za najtajanstvenijeg od trojice braće Đoković.

Getty Images

 

Srednji brat Novaka Đokovića posebno je postao zanimljiv javnosti kada je uplovio u romansu sa dizajnerkom Letisijom Tesari, brazilskom lepoticom sa kojom živi u prelepoj Marbelji.

Pročitajte: Jelena, Saška ili Letisija? Evo ko je omiljena snaja Dijane Đoković

Iako se pričalo da su se venčali u tajnosti, Srđan Đoković je svojevremeno demantovao te navode. Sa „papirom“ ili bez njega, Marko i Letisija uživaju u svojoj ljubavi, a društvo im pravi i jedan čupavi pas.

Instagram

 

U njihovom domu gosti su uvek dobrodošli, a ovih dana u poseti im je Dijana Đoković. Koliko je poznato, Marka je poslednji put videla početkom avgusta u Crnoj Gori, kada su se porodično okupili pre nego što Novak krene u nove sportske pohode. Ali mora nikad dosta, posebno u ovim vrelim letnjim mesecima.

Pročitajte: Prvo letovanje Aleksandra Đokovića - Saška i Đole oduševili slikama sa porodičnog odmora FOTO

Šetnje španskom kaldrmom, lagani mediteranski specijaliteti i kristalna morska voda – Đokovići uživaju gde god da otputuju. Dijanu smo tako videli kako uživa u kafi na čijoj peni su ispisani njeni inicijali – sve je u detaljima. Iako krije privatnost od javnosti, Marko je ovekovečio ove trenutke i na Instagramu objavio nekoliko fotografija koje pozivaju na hedonizam, a u nizu je pokazao i svoju lepu devojku. svoju lepu devojku.

Instagram

 

O Marku i Letisiji ne zna se mnogo. Kako se priča, upoznali su se kada se Đoković preselio u Marbelju kako bi radio u jednoj teniskoj akademiji.

U retkim prilikama objavljuju zajedničke fotografije i jedno drugom javno upute nežne reči, čisto da podsete pratioce da ljubav može da cveta i godinama posle upoznavanja. Pre prelepe Brazilke Marko se zabavljao sa glumicom Draganom Mićalović i mada su delovali kao skladan par, rastali su se zbog neusklađenih rasporeda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti