Strasti se ne smiruju: Najstariji sin Anđeline i Breda hoće da se odrekne očevog prezimena

Strasti se ne smiruju: Najstariji sin Anđeline i Breda hoće da se odrekne očevog prezimena

Autor: | 19/03/2021

0

Sin Anđeline Džoli i Bred Pita, Medoks Džoli Pit svedočio je na sudu protiv svog oca u okviru njihove brakorazvodne parnice i borbe za starateljstvom. Glumački par tačku na višegodišnju bračnu zajednicu stavio je 2016. godine, a od tada se skandali u njihovim odnosima samo nižu. 

Pročitajte: Anđelina zadala Bredu najgori udarac - Ovo nije smela da uradi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lamington (@snapomatic)

 

Naime, Anđelina je pre skoro pet godina optužila tadašnjeg supruga za zlostavljanje i psihičko maltretiranje najstarijeg sina, pa se to navodio kao glavni razlog za podnošenje papira za razvod braka. 

Kako nikako ne mogu da se dogovore oko starateljstva nad decom i podele imovine, brakorazvodna parnica traje pet godina, a strasti su uzavrele kao prvog dana. Sada je Medoks svedočio na ročištu, a izvori kažu da Medoksovo svedočenje nije bilo nimalo pohvalno kada je Bred u pitanju.

Pročitajte: Sin Anđeline Džoli i Bred Pita - Deca od roditelja ne žele savršenstvo, već iskrenost

SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Oni dodaju da je najstariji sin para navodno odlučio da iz svog imena izbaci prezime Pit, sa čime se njegova majka Anđelina nije složila, piše UsWeekly.Glumica je nedavno podnela sudu i dokaze koji potvrđuju porodično nasilje, za koje je optužila Breda.

Kada je 2016. godine izbio skandal kako Bred psihički i fizički zlostavlja decu, policija je istražila slučaj, koji je brzo odbačen zbog nepostojanja dokaza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin