Bivše najbolje drugarice: Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve (foto)

Bivše najbolje drugarice: Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve (foto)

Autor: | 04/10/2022

0

Aleksandra Popović njoj je poveravala sve tajne 

Prva prijateljstva u životu steknemo među vršnjacima koje sretnemo u vrtiću i školi, a često nam i roditelji prošire taj krug upoznajući nas sa decom svojih kolega i poznanika. 

Tako je bilo i u slučaju Aleksandrećerke Saše Popovića, koja se od malih nogu družila sa Sofijom Šašić, jedinicom Željka Šašića i Sonje Vuksanović

Pročitajte: Nikad ne biste rekli da joj je otac milioner - Aleksandra Popović letuje na omiljenoj destinaciji srpskih turista (foto)

Instagram

 

‒ Aleksandra voli muziku, zna mnogo pesama i stalno nešto peva. Najbolja drugarica joj je Sofija, ćerka Željka Šašića. Spavaju jedna kraj druge, idu u isti razred, sede u istoj klupi i zajedno treniraju tenis ‒ otkrio je prvi čovek „Granda“ u intervjuu koji je dao pre nekoliko godina.

Instagram

 

Aleksandra Popović i Sofija Šašić više se ne druže kao pre 

Aleksandra i Sofija su u međuvremenu stasale u devojke, pa iako su imale manje-više istu polaznu osnovu, svaka je krenula na svoju stranu. I, po svemu sudeći, odavno već nisu najbolje drugarice

‒ Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima najbolju drugaricu Kaću i lep privatni život, i uvek kaže da želi da takav i ostane ‒ izjavio je Saša. Suzana Jovanović je dodala:

‒ Vrlo je skromna, ne traži ništa. Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu. Takav je i sin, a takva je i ona.

Pročitajte: Otac joj ima milione, a njena skromnost fascinira - Iznenadićete se čime se bavi Aleksandra Popović

Instagram

 

S druge strane, Sofija Šašić dala je više povoda od Aleksandre da se nađe u medijima. Sudeći po njenom „Instagramu“ jasno je da uživa u putovanjima, brendiranoj garderobi i životu na „visokoj nozi“. Pisalo se i o posetama estetskih hirurzima u Turskoj, a na meti tabloida bio je i njen ljubavni život. 

Instagram

 

Najnovije objave mlade influenserke, koju prati više od sto hiljada ljudi, svedoče da prve dane jeseni provodi u Parizu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti