Džabe, care, sve te tvoje pare: Sašina i Suzanina ćerka odlukom rasplakala roditelje FOTO

Džabe, care, sve te tvoje pare: Sašina i Suzanina ćerka odlukom rasplakala roditelje FOTO

Autor: | 14/07/2023

0

Ćerka Saše Popovića nadmašila sebe u skromnosti

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović izuzetno su skromna, iako imaju sve uslove da žive raskalašno i da se kupaju u luksuzu. Međutim, muzički mogul i folk zvezda nisu ih tako vaspitali. Ćerka Aleksandra i Danijel, Suzanin sin iz prvog braka, skoro nikada se ne eksponiraju i prava je retkost videti ih na nekom događaju.

Boško Karanović

 
 

Aleksandra, koju javni život uopšte ne interesuje, mada ima profil na Instagramu, sada je nadmašila sebe u skromnosti. Pohvalila se kako je preko platforme „Aliexpres“ kupila stalak za minđuše koji se može nabaviti po popularnoj ceni od 300 do 800 dinara.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda prvi muž Suzane Jovanović sa kojim ima sina Danijela FOTO

Ni same minđuše nisu skupe, takođe nekoliko stotina dinara. A mogla bi da ima, na primer, neke sa potpisom ekskluzivne kuće „Tiffany“... Očigledno je srećnom čine male stvari čija je vrednost za nju neprocenjiva.

Instagram

 

Aleksandra nije pošla estradnim stopama roditelja, već se opredelila za svet kozmetike. Studirala je dva fakulteta, ali ih je napustila i završila kurs za manikir. Pokrenula je sopstveni biznis i otvorila salon, gde prijateljicama često radi nokte gratis.

Pročitajte: Bivše najbolje drugarice - Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve FOTO

I sam Popović često je isticao da je Aleksandrina skromnost fascinantna. Roditelji su joj kupili stan i lokal, ali za ostalo se pobrinula sama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti