Prijinu metodu uspavljivanja Aleksandra svaka mama će odmah primeniti i na svoje dete

Prijinu metodu uspavljivanja Aleksandra svaka mama će odmah primeniti i na svoje dete

Autor: | 19/12/2020

0

Sin Aleksandre i Filipa Živojinovića pravi je šećer i mezimac cele porodice. Hladne jesenje dane dečak provodi sa svojim roditeljima i bakama u toplom, prelepo novogodišnje ukrašenom, domu. Mama Prija se pobrinula da Aleksandar ima pravu čaroliju oko sebe, pa se posebno potrudila oko kićenja jelke, kao i uređenja čitavog ambijenta.

Pročitajte: Čarolija za malog Aleksandra – Dom Aleksandre i Filipa Živojinovića u prazničnom ruhu (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Raskošna jelka zauzima centralni deo njihovog doma, a ukrašena je sa mnoštvom figurica i ukrasima u zlatnim i crvenim tonovima. Aleksandar obožava da provodi vreme pokraj jelke i posmatra kako lampice menjaju boju. A kada se umori od svakodnevnih aktivnosti, mama Aleksandra ima sjajan trik kako da maleni dečak brzo utone u san.

Ušuškana pokraj sina i svoje majke Borke, Aleksandra je fanovima pokazala na koji način joj polazi za rukom da Aleksandra veoma brzo uspava. Ona je pustila svoj prelep glas i pesmom napravila prelepu atmosferu. Naime, metoda joj je toliko dobra, da je jednim potezom uspela da uspava sina kao i svoju majku.

- Kad pesmicom uspavam sina i mamu - napisala je Prija pored preslatke fotografije, koju je objavila na svom "Instagramu", a koja je njene fanove nasmejala i očarala u isto vreme.

Pročitajte: Sin Aleksandre i Filipa danas slavi poseban dan (foto)

Sin Aleksandre i Filipa, kao i baka Borka, zaspali su odmah, pa verujemo da će metodu uspavljivanja uz pevušenje već danas mnoge mame da primene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram printscreen

Slične Vesti