Stajling za desetku: Majka Aleksandre Prijović izgleda kao devojčica (foto)

Stajling za desetku: Majka Aleksandre Prijović izgleda kao devojčica (foto)

Autor: | 29/09/2020

0

Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović živi je dokaz da su geni čudo. Naime, Borka izgleda zanosno i prelepa je žena, baš kao i njena mezimica Aleksandra. Takođe, majka poznate pevačice ima izvanredne glasovne sposobnosti, koje je Aleksandra nasledila od nje.

Dve lepotice imaju još nešto zajedničko, izuzetan stil. Ipak, dok je Aleksandra urbana i moderna, a često koketira i sa dozom provokativnog, Borka je pobornik klasične elegancije i damskog stila. Na njoj uvek možete da vidite odmerene komade i besprekorno stilizovani autfit koji podseća na stil Kejt Midlton.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Majka mi je najbolji prijatelj, prvo nju pozovem kad mi se nešto dešava

Međutim, majka Aleksandre Prijović poželela je da malo promeni izgled i stil. Ovog puta, na snimanju jedne emisije, pojavila se u potpuno drugačijem izdanju. Naime, elegantne haljine zamenila je kombinezonom od teksasa, sa logom brenda „Balenciaga“.

Autfit je upotpunila espadrilama, koje je kasnije zamenila klasičnim crnim salonkama, koje su ovu kežual, urbanu kombinaciju podigle na viši nivo i dale joj jednu sasvim drugačiju notu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović - Plakala sam na krštenju sina, bilo je preemotivno

Jednom prilikom, na opasku da ona i Aleksandra liče kao sestre, Borka je odgovorila:

– Često, kada gledam Aleksandrine spotove, trgnem se i pomislim da sam ja. Nas dve zapravo i nemamo ništa zajedničko što se tiče izgleda. Ona apsolutno ne liči na mene, ona liči na njenog tatu i baku. Nemamo iste oči, nos, crte lice. Ali, ima ono nešto zbog čega mnogi kažu da je ista mama. Tek kada stane da peva, onda se nešto desi i ona je ista ja – objasnila je Borka za „Alo“ i istakla da Aleksandra i ona dele harizmu, stil i stav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💘❤💓bokica💔🖤💋 (@borkamihajlovic1974) on Jun 22, 2018 at 11:27am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram