Porodični album prepun bola: Milena Popović podelila sliku koja kida dušu, osmeh se pretvorio u suze

Porodični album prepun bola: Milena Popović podelila sliku koja kida dušu, osmeh se pretvorio u suze

Autor: | 03/12/2023

0

Udovica Olivera Ivanovića podelila emotivnu fotografiju

Tog 16. januara 2018. godine, život Milene Popović i njenog sina Bogdana zauvek se promenio. Njen suprug Oliver Ivanović ubijen je ispred prostorija njegove stranke u Severnoj Mitrovici, a epiloga u ovom slučaju i dalje nema.

Instagram

 
 

Od Oliverove smrti prošlo je gotovo šest godina, a Milena je morala da nastavi dalje. Uplovila je u vezu sa Igorom Jurićem i svim silama se trudi da Bogdan odraste u muškarca kojim može da se ponosi.

Pročitajte: Godinama su čekali na ovaj dan - Milena Popović i Igor Jurić ponosno podelili predivne vesti, svi čestitaju

Međutim, bol posle tragedije koja ih je zadesila ne jenjava i s vremena na vreme udovica Olivera Ivanovića priseti se vremena kad je sreća carovala u njihovom domu.

Instagram

 

Tako je Milena danas otvorila porodični album koji i dalje čuva uspomenu na neka druga vremena, pre bola, suza i gubitka koje je zauvek promenilo njihovu svakodnevnicu.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović! Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

Na slici Oliver drži u naručju svog naslednika, koji nasmejan gleda u objektiv. Ko bi uopšte mogao da pretpostavi da će ovaj nasmejani mališan nekoliko godina kasnije ostati bez oca...

Instagram

 

Brižna majka je učinila sve da Bogdan ipak ima srećno detinjstvo. 

„Sa ranama. Bez onih uz koje bi trebao da odrasta. Samo rasti, oko moje. Rasti i prkosi životu hrabro. To je put tvoj, krv i amanet oca tvoga. Iz ranjenih nedara najveća srca kucaju. Srećna ti šesta godina školska, sine moj, Bogdane Ivanoviću“, reči su koje je Milena jednom prilikom napisala uz fotografiju sa svojim dečakom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još