Porodična drama se nastavlja, Kristina Kovač iz Švedske poručuje: Boriću se do kraja, nedostojne stvari tek dolaze

Porodična drama se nastavlja, Kristina Kovač iz Švedske poručuje: Boriću se do kraja, nedostojne stvari tek dolaze

Autor: | 21/09/2022

1

Svađa Kristine i Aleksandre Kovač se nastavlja

Kompozitor Kornelije Kovač, koji je preminuo u 81. godini od posledica korona-virusa, sahranjen je za vikend na Novom groblju u Beogradu.
Posle duže vremena na okupu su se našle sve tri sestre Kovač, ali bilo je primetno da su Aleksandra i Anja držale distancu od Kristine, koja je iz Švedske doputovala sa suprugom i ćerkom. 

Pročitajte: Kristina Kovač se načisto slomila posle očeve sahrane - U meni više nema suza, moja porodica...

Boško Karanović

 

Kada se vratila u Stokholm, Kristina je na Instagramu objavila svojevrsno saopštenje koje između redova potvrđuje navode o neslaganjima unutar porodice

„Stigla kući, u Stokholm.
Protekli dani bili su magloviti, zamršeni splet groznih osećanja i osećaja ‒ tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde i, na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema.
Sve je jasno, kristalno”, piše Kristina i nastavlja u istom duhu. 

Pročitajte: Kornelije Kovač ispraćen na večni počinak - Aleksandra, Kristina i Anja tako blizu, a tako daleko, nije ih povezala ni očeva smrt (foto)

Boško Karanović

 

“Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra ‒ tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bežala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sećanju, potrebno mi je to sad.
Posvetiću se i tome da svoj život usmerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umetnost...
Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan.
Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vreme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja.
Jer ja sam ćerka svoje mame i ćerka svoga tate. Itekako.“

Komentari (1)

Loading
Cvecka 18:39 22.09.2022
Odgovori

Koliko si volela tatu vidi se u tvojim objavama na drustvenim mrezama! Zar se porodicni problemi tu postavljaju? Bas mu je bilo prijatno dok je to citao? Mani patetisanje, nisi uspela da okrenes javnost protiv svojih sestara. I zaista si ruzno isfrustrirano pace, crna ovca!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti