Kristina Kovač se načisto slomila posle očeve sahrane: U meni više nema suza, moja porodica...

Kristina Kovač se načisto slomila posle očeve sahrane: U meni više nema suza, moja porodica...

Autor: | 18/09/2022

1

Ispovest Kristine Kovač posle očeve sahrane rasplakala javnost 

Kornelije Kovač sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu, a poslednjem ispraćaju oca prisustvovale su sve tri ćerke. Aleksandra, Kristina i Anja Kovač iako su sve vreme stajale jedna pored druge, miljama su bile daleko. 

Pročitajte: Kornelije Kovač ispraćen na večni počinak - Aleksandra, Kristina i Anja tako blizu, a tako daleko, nije ih povezala ni očeva smrt (foto)

Ata Images

 

"Ovo ružno pače/crna ovca samo želi da se ovaj, sve samo ne Zlatni, dan završi. U meni više nema suza, barem ne do jutra", slomljena od bola napisala je Kristina na svom profilu na Instagramu uz simboličnu fotografiju crne ovce.

Pročitajte: Kristina Kovač otkrila detalje potresne dijagnoze - Dobio je vest da ima rak...

Kako zagrljaja i tople reči u najgorem životnom trenutku nije imala od rođenih sestara, Kristina je odlučila da posebnu zahvalnost oda suprugu i ćerki Tari koji se nisu odvajali od nje na sahrani

"Bez njih dvoje, nisam sigurna kako bih preživela jučerašnji dan. Moje dete je pokazalo neverovatnu zrelost, veću od mnogih odraslih u ovoj situaciji, i na to sam strašno ponosna. A na njenoj ruci u mojoj sam zahvalna do neba. D. mi je, kao i uvek od kad se volimo, čuvao leđa i bio stamena, nepokolebljiva podrška. Njih dvoje znaju sve o meni i izneli su me kroz crnilo jučerašnjeg dana. Moja porodica, ljudi koji me vole, razumeju i neguju", Kristinine su reči.  

 

 

Komentari (1)

Loading
Nnc 18:47 20.09.2022
Odgovori

Možda, kada bi prestala da koristi porodične rasprave za svoju ličnu promociju u medijima...S druge strane profesionalno nije uradila ništa decenijama i nema čime privući javnost. Pre će biti da je samo o***, a ne crna ovca.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti