Kristina Kovač: Ne kaje se što se javno odrekla sestre Aleksandre

Kristina Kovač: Ne kaje se što se javno odrekla sestre Aleksandre

Autor: | 18/10/2014

0

Nekadašnje članice grupe „K2“, kćerke kompozitora Kornelija Kovača Aleksandra i Kristina protekle nedelje bile su glavna tema svih medija zbog nesporazuma koji dugo tinja među njima. Iako se dugo nagađalo da muzičarke nisu u skladnom odnosu, odluka mlađe sestre Kristine da o tome obavesti javnost preko društvenih mreža i da otvoreno progovori o razlozima zbog kojih više ne razgovara sa sestrom, sve je iznenadila. Prema rečima psihologa, ljudi se na ovakav korak odlučuju kada se osećaju nemoćno i povređeno, kao i u trenucima velikog besa.
Sve je počelo kada je nekadašnja članica žirija u takmičenju „X faktor“ otkrila da je razlog njenog neslaganja sa Aleksandrom njen partner Roman Goršek.
- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje njenu sestru spada u njen odnos prema meni - napisala je Kristina, posle čega je pojasnila da joj sestra navodno nikada nije oprostila što je postala majka i što je zbog toga zapostavila svoju karijeru.
- Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Moje dete, od kada se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana ponovo nema - napisala je uspešna pevačica i kompozitorka koja je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa Danijelom Brakusom. Pre toga bila je u braku sa muzičarem Igorom Perovićem.
Posle ovog obraćanja mediji su danima pokušavali da dobiju njihovog oca Kornelija i najmlađu sestru Anju, ali oni nisu želeli da iznose svoje stavove u javnost. Iako se nagađalo da se Kristina posvađala sa ostalim članovima porodice i da je otputovala u Norvešku, ona je to demantovala i napisala da je u Beogradu i da provodi vreme sa kćerkom. Odlučila je i da se još jednom obrati svojoj sestri.
- Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila „najmajčinskija sestra“ na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila. Ja sam najbližu sestru izgubila pre dvadeset godina. Aleksandra je mene izgubila danas - poručila je Kristina.
Pošto su nekoliko dana bile glavna tema u medijima, i Aleksandra je odlučila da se oglasi ovim povodom i prošlog petka poslala je saopštenje u kome je napisala da su ona i njena sestra poslovno prestale da sarađuju 1998. godine, a da su im se posle toga putevi i privatno razišli.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Miloš Nadaždin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti