Aleksandra Kovač o sukobu sa sestrom: Kristina mi se još nije izvinila

Aleksandra Kovač o sukobu sa sestrom: Kristina mi se još nije izvinila

24/02/2015

0


Članica žirija popularnog takmičenja "X faktor" progovorila je o sukobu sa sestrom. Pevačica Aleksandra Kovač prvi put se oglasila nakon što je prošle godine obelodanjeno da već dugo nije u dobrim odnosima sa mlađom sestrom Kristinom.
- Nismo izgladile odnose i to je, nažalost, tako. Nas dve dugo nismo u kontaktu i putevi su nam se davno razišli. Ono što se dogodilo i dalje je bez objašnjenja i izvinjenja i videćemo šta će biti - rekla je Aleksandra u izjavi za današnji "Ekskluziv" koji je na programu TV Prva od 18:20h, neposredno pre nove turske hit serije "Milost".
Podsećanja radi, Kristina je u septembru prošle godine objavila otvoreno pismo na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem se odrekla starije sestre.
- Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila.... Moje dete od kako se rodilo pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je koliko vidim, poslednjih dana skoro nema. Aleksandra se mene odrekla 1996. godine, a ja nje danas - napisala je između ostalog Kristina u pismu koje je šokiralo javnost.

Tekst: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti