Venčanicu je po simboličnoj ceni kupila preko interneta i sve ostavila bez daha: U ovoj haljini se pre 6 godina udala Ana Ivanović (foto)

Venčanicu je po simboličnoj ceni kupila preko interneta i sve ostavila bez daha: U ovoj haljini se pre 6 godina udala Ana Ivanović (foto)

Autor: | 12/07/2022

1

Venčanica Ane Ivanović i danas ostavlja bez daha

Tačno u podne, 12. jula 2016. godine, Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno “da” Bastijanu Švajnštajgeru. Svadba srpske teniske princeze i slavnog nemačkog fudbalera bila je udarna vest u svetskim medijima, a bajku iz Venecije ekskluzivno je pratio magazin HELLO!.

Pročitajte: Porodica ispred karijere - Mesec dana pre Bastijanovog rođendana, Ana otkrila srećne vesti (foto)

Hello!

 

Građansko venčanje obavljeno je u gradskoj većnici. Sutradan su ponovili zavete pred Bogom, u crkvi Abbazia della Misericordia, jednoj od najstarijih u romantičnom gradu na severu Jadrana. Prvog dana lepa Ana blistala je u jednostavnoj beloj venčanici sa potpisom Parkera Farala, koju je po ceni od 275 evra nabavila preko Interneta. Sve je na njoj bilo božanstveno, od haljine do puštene kose i diskretne šminke.

Pročitajte: Luka i Leon su naše sve - Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

Profimedia

 

Drugog dana nosila je kreaciju Suzi Tarner, elegantnu venčanicu sa dugim šlepom, buket božura, efektnu punđu. I, u oba “slučaja” - osmeh od milion dolara. Bastijan je odabrao klasično odelo. Do mesta na kom su se zakleli na večnu ljubav došli su, kako to obično biva na ovakvim događajima u Veneciji, u vodenom taksiju.

Pročitajte: Evo kakvu je venčanicu Ana Ivanović odabrala za crkveno venčanje (foto)

Profimedia

 

Slavlje je održano u luksuznom hotelu “Kanal Grande”, do kog su gosti stizali gondolama. Prvi ples mladenci su odigrali uz glas Nine Badrić, koja je po Aninoj želji zabavljala tri stotine zvanica. Italijanski mediji otkrili su da je par odseo u apartmanu u kojem noćenje košta 5.000 evra, a u njemu su boravili i Amal i Džord Kluni nakon njihovog venčanja dve godine ranije.

Pročitajte: Bastijan otkrio koje mu je omiljeno srpsko jelo - Ana mi to često pravi za doručak

Profimedia

 

Ana i Basti - šest godina sreće, dvoje dece, mnogo putovanja i poslovnih aktivnosti s kojima su nastavili pošto su priveli kraju uspešne karijere, a najviše ljubavi. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti