Novi tragač je stigao u kviz Potera, za njega je desetka jedina ocena!

Novi tragač je stigao u kviz Potera, za njega je desetka jedina ocena!

Autor: | 06/10/2021

0

Novi tragač je stigao u kviz Potera, upoznajte Milana 

Nova sezona kviza „Potera“ donela je i novog „tragača“, koji je već posle prvog pojavljivanja u toj ulozi pobrao simpatije gledalaca. Reč je o Milanu Bukviću koga je voditelj Jovan Memedović najavio rečima:

‒ Platon je rekao: „Prva i najbolja pobeda je osvojiti sebe.“ On se ne slaže, njegova pobeda je osvajanje „Potere“.

Promo

 

Ako je neko pomislio da mu je odnekud poznat mladić koji je u finalnoj igri odbranio sumu od 670.000 dinara, nije pogrešio. Milan je i sam u dva navrata bio učesnik „Potere“.

Novi tragač u Poteri na već poznatom terenu 

Prvi put se oprobao u kvizu kao osamnaestogodišnjak, kada njegov tim nije imao uspeha. Vratio se četiri godine kasnije i u prošlogodišnjoj sezoni sve ostavio bez daha briljantnim znanjem i „munjevitim“ nastupom. Na kraju je odgovarao sam i bez pomoći kolega iz tima stigao do neverovatnih 25 koraka prednosti.

Zanimljivo je da se oba puta pojavio pred kamerama u istom džemperu, koji mu je poklonila devojka. Smatrao je da će tako imati više sreće. I nije pogrešio. Autori omiljenog porodičnog kviza, koji se prikazuje ponedeljkom uveče, primetili su ga i pozvali da ponovo učestvuje, ovog puta sa pozicije „tragača“.

Pročitajte: Važi za jednog od najpametnijih ljudi u Srbiji, a iznenadiće vas šta misli o sebi

Promo

 

Milan Bukvić rođen je pre 25 godina u Kragujevcu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a trenutno je na master-studijama filozofije u Novom Sadu.

Treba li napomenuti da kao student nikada nije dobio ocenu manju od desetke?

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti