Neočekivano: Suzana Jovanović posle 15 godina donela veliku odluku, napustila Srbiju

Neočekivano: Suzana Jovanović posle 15 godina donela veliku odluku, napustila Srbiju

Autor: | 29/12/2020

0

Suzana Jovanović oduvek je bila najveća podrška svom suprugu Saši Popoviću u svemu što je radio. Iako je svoju muzičku karijeru stavila po strani, nikada nije preterano žalila, jer je ispunjena i srećna žena. Ipak, najnovije informacije kažu da je Suzana posle 15 godina odlučila da se vrati na muzičku scenu. Okupila je najbolju ekipu i nedavno otputovala u jedan luksuzni hotel u Turskoj kako bi snimila što bolje kadrove za spot.

Pevačica je povela čitav tim saradnika - šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja Dejana Milićevića, stilistu, a troškove puta, odsedanja, kao i celog spota snosi njen suprug. Kako navodi, "Kurir Stars", Popović ne žali para kada je njegova izabranica u pitanju. Čitav povratnički projekat Sašu je koštao čak 20.000 evra.

Pročitajte: Suzana Jovanović o suprugu - Saša je možda imao stotinu devojaka, ali samo jednu ljubav

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Suzana Jovanović // Fp // 😍 (@suzana_jovanovic_fp)

Sudeći po fotografijama, Suzana je tamo sa timom već šest dana, a dosadašnji boravak iznosi negde oko 5.000 evra. Na to se dodaju plate i dnevnice, avionske karte, a za svoj veliki povratak pevačica je angažovala i jednog poznatog turskog manekenka, ali i devojku koja se pojavljuje u nekoliko scena.

Za potrebe snimanja je iznajmljen i automobil, te je sagovornik uklopio troškove u pomenutu cifru. Budući da se njihova ćerka Aleksandra bavi produkcijom, nije isključeno i da je ona pomogla majci da snimi dobar video.

Pročitajte: Suzana Jovanović - Bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada nisam imala šta da jedem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@suzanapopovic69 је поделио/ла објаву

S obzirom na Sašine ideje i mogućnosti, nema sumnje da će povratak njegove supruge biti spektakularan i veoma zapažen, te da će im se uloženi novac brzo vratiti.

Saša Popović se ovim povodom još uvek nije oglašavao.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images, Instagram @suzanapopovic69

Slične Vesti