Suzana Jovanović: Bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada nisam imala šta da jedem

Suzana Jovanović: Bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada nisam imala šta da jedem

Autor: | 14/07/2017

0

Suzana Jovanović supruga Saše Popovića danas može sebi da priušti gotovo sve jer je u braku sa jednim od najuticanijih ljudi u domaćem šoubiznisu, ali to nije bilo oduvek tako - Suzana je imala težak život i oskudevala je čak i u hrani.

–Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ipak  sam ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim, ispričala je Suzana u emisiji "Press pretres".

Ipak, ona smatra da im obezbeđenje nije potrebno jer, kaže, nikom nisu uradili ništa loše.

–U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: "Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: "Čekaj, ja nikome nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj bože. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili "trn u oku".

Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo, bila je iskrena Suzana.

Hellomagazin.rs ata images