Prinčevski par oduševio: Svi pričaju o poduhvatu Danice i Filipa Karađorđevića

Prinčevski par oduševio: Svi pričaju o poduhvatu Danice i Filipa Karađorđevića

Autor: | 20/08/2022

1

Danica i Filip Karađorđević oduševili

Kup Kraljice Marije u fudbalu za devojčice, pod pokroviteljstvom princeze Danice Karađorđević, a u organizaciji Ženskog fudbalskog udruženja “Kraljica Marija”, održan je po treći put na terenima Vrnjačke Banje. Na takmičenju je učestvovalo više od 160 devojčica iz osam klubova, pristiglih iz raznih krajeva Srbije i Crne Gore. U velikom finalu, prošlogodišnji pobednik Ženski fudbalski klub „Mladost“ iz Podgorice uspeo je da odbrani trofej.

Pročitajte: Nika Tošić veruje u svoje snove - Treniram fudbal da jednog dana budem kao moj idol - moj tata

 

ŽFU Kraljica Marija

 

‒ Bilo mi je zadovoljstvo da izvedem početni udrac na svečanoj ceremoniji otvaranja turnira. Drago mi je što mogu da podržim Kup “Kraljice Marije” i vrednosti za koje se zalaže. Svi zajedno trebalo bi da pomognemo razvoj ženskog fudbala, i ženskog sporta uopšte. Nadam se da je primer koji šaljemo iz Vrnjačke Banje veliki doprinos tome. Devojčicama bih poželela da i dalje marljivo treniraju i bore se, kao i da pokažu svu lepotu igre i fer pleja – kaže princeza za HELLO!.

Njen boravak u Vrnjačkoj Banji, sa suprugom, princom Filipom Karađorđevićem, poklopio se sa otvaranjem „Festivala filmskog scenarija“, koji su posetili.

Pročitajte: Princ iz komšiluka - Ko je Filip Karađorđević, novi naslednik srpske krune

Boško Karanović

 

Bračni par pobrao je sve komplimente za ležerne odevne kombinacije svetlih tonova, koje su stilski uskladili. Oboje su izabrali bež pantalone, košulju i udobnu ravnu obuću, idealan autfit za letnje veče.

Komentari (1)

Loading
Mara 23:28 20.08.2022
Odgovori

Princ i princeza su zaista sjajan par. Milo mi je sto cene vrednosti koje su uspostavljene mnogo ranije. A Danica je tako sjajna, prelepa je. Zelim im puno srece u zivotu ❤

HELLO! hellomagazin

Slične Vesti