Filip i Danica Karađorđević čekaju drugo dete! Pogledajte prvu fotografiju trudne princeze FOTO

Filip i Danica Karađorđević čekaju drugo dete! Pogledajte prvu fotografiju trudne princeze FOTO

Autor: | 28/06/2023

0

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević sačekali su “Vidovdan”, veliki pravoslavni praznik, kako bi sa javnošću podelili prelepe vesti – da će po drugi put postati roditelji.

Luka Šarac

 

U zvaničnom saopštenju koje su objavili na svojim nalozima na društvenim mrežana saznali smo da će porodica uvećati na jesen.

Pročitajte: Dnevnik princeze Danice - Kako vaspitava sina Stefana, gde šeta, šta kuva...

“Princ naslednik Filip i princeza Danica čekaju svoje drugo dete.

Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da princeza Danica i ja na jesen očekujemo naše drugo dete”, navodi se u saopštenju koje potpisuje princ naslednik Filip Karađorđević.

Instagram

 

Uz saopštenje je stigla i nova fotografija, prva na kojoj vidimo trudnu princezu Danicu. Ćerka slikara Milana Cileta Marinkovića sa suprugom pozira ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, u neposrednoj blizini njihovog doma. Za ovaj važan portret, kojim najavljuje dolazak drugog deteta, Danica je odabrala laganu letnju haljinu nežnoroze boje i blejzer od čipke.

Instagram

 

Čestitke princu Filipu i princezi Danici uputile su brojne poznate ličnosti koje ih prate na Instagramu – novinarka Duška Jovanić, modni kreator Saša Milojković...

Podsetimo, u oktobru 2017. godine prinčevski par zakleo se na večnu ljubav. Svadbena ceremonija obavljena je u Sabornoj crkvi, a slavlje nastavljeno svečanim prijemom i večerom u Belom dvoru. Godinu dana kasnije postali su roditelji dečaka, princa Stefana Karađorđevića.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Duško Despotović/Point de Vue

Slične Vesti