Nije dugo patila: Đina Džinović ponovo zaljubljena, novi dečko je tu (foto)

Nije dugo patila: Đina Džinović ponovo zaljubljena, novi dečko je tu (foto)

Autor: | 19/08/2022

0

Dečko Đine Džinović više nije tajna 

Svi koji misle da će ljubav Đine Džinović i fudbalera Andreja Đurića opstati uprkos njegovom preseljenju zbog poslovnih obaveza grdno su se prevarili. Andrej i Đina su raskinuli, a Melinina i Harisova ćerka sve je nedavno potvrdila na svom profilu na „Instagramu“. 

Pročitajte: Pakuje kofere - Đina napunila 18 i već želi po svom, Haris joj izričito rekao NE! Melina na ćerkinoj strani

Instagram

 

„Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da opišem koliko divljenje osećam prema njemu. On je u svakom smilu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, za četiri-pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugom“, napisala je Đina i naglasila da se na ovu temu više neće oglašavati.

Ko je novi dečko Đine Džinović?  

Ali, izgleda da je nova ljubav već stigla u njen život! Đina je sve iznenadila kada je na njenom „TikToku“ osvanuo snimak iz kreveta sa Mihajlom Veruovićem Vojažom

Pročitajte: Metak koji ga je pogodio zauvek je promenio sve - Vojažov otac je on, nikada ne biste pogodili (foto)

TikTok printscreen

 

Mnogi su odmah pomislili da je reč o novoj romansi, a posle velikog broja komentara tog tipa Đina je odlučila da se oglasi.

„Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat“, naglasila je ona i tako otkrila da je vrata novoj ljubavi zaista otvorila. O kome je reč, do sada javnosti nije poznato. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti