Metak koji ga je pogodio zauvek je promenio sve: Vojažov otac je on, nikada ne biste pogodili (foto)

Metak koji ga je pogodio zauvek je promenio sve: Vojažov otac je on, nikada ne biste pogodili (foto)

Autor: | 29/07/2022

0

Vojažov tata je on 

Kada je 12. marta 2003. godine ispred zgrade Vlade Republike Srbije izvršen atentat na Zorana Đinđića, uz njega je, kao i mnogo puta ranije, bio Milan Veruović. U pokušaju da zaštiti premijera verni član obezbeđenja i sam je teško ranjen.

Pročitajte: Ćerka Zorana Đinđića radi u Vladi Srbije - Pogledajte kako Jovana (32) danas izgleda (foto)

Happy printscreen

 

Milan Veruović kasnije je napisao knjigu „Treći metak – politička pozadina ubistva Zorana Đinđića“, a zatim je sa porodicom otišao u inostranstvo.

‒ Kada je moj otac bio ranjen, porodica je morala da pobegne u Francusku. Kao dete proživeo sam stvari koje mogu da se vide samo na filmu, što je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina. Prošao sam pakao od života i trebalo mi je mnogo vremena da se uklopim sa vršnjacima koji nisu mogli da razumeju kroz šta sam prošao. Ne želim od sebe da pravim žrtvu, ali uvek sam bio kao neki čudak i crna ovca u društvu ‒ izjavio je Veruovićev sin Mihajlo.

Instagram

 

Vojažov tata veoma je ponosan na put koji je njegov sin izabrao 

Mihajlo Veruović imao je samo dve godine kada se desio kobni atentat koji je njemu i njegovoj porodici iz korena promenio život. Uprkos brojnim nedaćama sa kojima se prerano susreo, dečak je gledao samo u budućnost. Muzika ga je zanimala od malih nogu, a pod umetničkim imenom Vojaž postao je jedan od najpoznatijih srpskih repera. 

Pročitajte: Uhvaćena? Milica Pavlović lajkovala golišavu fotku ovog popularnog kolege! (foto)

Instagram

 

Anđela Ignjatović Breskivca i Vojaž, u tandemu na muzičkom, ali i emotivnom planu, preko noći su postali idoli tinejdžera, koji su svaki njihov korak pratili u stopu. Raskid trogodišnje veze ovdašnje verzije Selene Gomez i Džastina Bibera mnogima je teško pao, a molbe da se pomire stizale su im mesecima kasnije.

Pročitajte: Četiri godine od smrti Miše Ognjanovića, Sanja Papić neutešna - Imam jednu sliku da je volim... (foto)

Instagram

 

Do pomirenja, ipak, nije došlo, a Mihajlo je nastavio da niže uspehe. Prošle godine započeo je saradnju sa producentima filma i serije „Južni vetar“, a sa britanskim reperom J Fado objavio je pesmu „Pleši“.

‒ Svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Mihajlov uspeh, posle svega što je prošao, za mene predstavlja pravi dar s neba, na čemu sam neizmerno zahvalan. Radujem se kad čujem „to je Vojažov tata“ ‒ priznao je Milan Veruović u razgovoru za „24 sedam“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti