Zar sa tatinim kolegom?! On je novi dečko Đine Džinović (foto)

Zar sa tatinim kolegom?! On je novi dečko Đine Džinović (foto)

Autor: | 23/08/2022

0

Dečko Đine Džinović od pre nekoliko dana glavna je tema o kojoj se priča. Sa kim se sada zabvalja ćerka Meline i Harisa Džinovića pitaju se svi. 

Ali, izgleda da je nova ljubav već stigla u njen život! Đina je pre samo nekoliko dana sve iznenadila kada je na njenom „TikToku“ osvanuo snimak iz kreveta sa Mihajlom Veruovićem Vojažom. Mnogi su odmah pomislili da je reč o novoj romansi, a posle velikog broja komentara tog tipa Đina je odlučila da se oglasi.

Pročitajte: Nije dugo patila - Đina Džinović ponovo zaljubljena, novi dečko je tu (foto)

TikTok printscreen

 

„Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat“, naglasila je ona, ali nije bila ubedljiva. 

Kako Kurir saznaje, Mihajlo Veruović Vojaž već nekoliko meseci uživa u vezi s Đinom. Viđeni su u jednom restoranu u Zemunu, a da su mnogo više od prijatelja i "brata i sestre" bilo je jasno kao dan. 

Pročitajte: Metak koji ga je pogodio zauvek je promenio sve - Vojažov otac je on, nikada ne biste pogodili (foto)

Happy printscreen

 

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - završava izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti