Svako na svoju stranu: Đina Džinović ostavila fudbalera, ljubav nije opstala

Svako na svoju stranu: Đina Džinović ostavila fudbalera, ljubav nije opstala

Autor: | 05/07/2022

0

Đina i Andrej raskinuli

Pre samo nekoliko dana fudbaler „Crvene zvezde“ i dečko Đine Džinović Andrej Đurić potvrdio je da sledeću sezonu nastavlja van Srbije u slovenačkom klubu „Domžale“.

„Novo poglavlje“, napisao je fudbaler pored fotografije i odmah napravio opštu pometnju. U komentarima su se nizala pitanja šta će biti sa njegovom emotivnom vezom, da li će Đina napustiti Melinin i Harisov porodični dom i biti mu podrška u novom klubu i gradu.

Instagram

 

Đina i Andrej raskinuli, ovo je dokaz

Svi koji misle da će ljubav i ovog puta pobediti pogrešili su. Đina i Andrej su rakinuli, što je Melinina i Harisova ćerka potvrdila na svom profilu na Instagramu. Ona je odlučila da odgovori na pitanje pratilaca da li je u njenom ljubavnom životu sve kako treba.

„Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da opišem koliko divljenje imam prema njemu. On je u svakom smilu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri-pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugom“, napisala je Đina i naglasila da se na ovu temu više neće oglašavati.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti