Ljubav ili mama i tata: Đina Džinović na životnoj prekretnici, napušta li roditelje ili dečka

Ljubav ili mama i tata: Đina Džinović na životnoj prekretnici, napušta li roditelje ili dečka

27/06/2022

0

Andrej i Đina glavna tema u medijima, da li će ljubav opstati 

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoletstvo ćerki Đini gala zabavom. Međutim mediji su pisali da je poznati pevač veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića

Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

Pročitajte: Andrej i Đina ne žele da se rastanu - Ćerka Harisa Džinovića napunila 18 i već želi po svom, pevač joj rekao NE!

Instagram

 

‒ Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor Stara i dodao da Haris ćerku i te kako razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku.

Miloš Nadaždin

 

Andrej i Đina na velikoj prekretnici

Čini se da je dan odluke bliži nego ikada jer se novitetima na svom profilu na Instagramu Andrej lično pohvalio. 

"Novo poglavlje", napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale. 

Pročitajte: Zašto si toliko opterećena pokazivanjem vile - Đinu Džinović napali na Instagramu

 

 

Da li će Đina napustiti roditelje ili možda dečka, pokazaće dani koji su pred nama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin